alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tørklæder til mænd

 
[13]

Tørklæder til mænd: effektive halsbarrierer mod kulde

En smule glemsomhed og du starter allerede med at hoste. Omskifteligt vejr er lig med tilbehør-vejr. Tørklæder til mænd er din ekstra beskyttelse, når du træner i blæst eller kulde. Tag træningsskoene på og afsted mod forbedrede performances. Iklædt blødt og åndbart fleece om halsen kan du træne med komfort. Uden at blive svedig om halsen. Svedtransporterende teknologier leder fugt væk fra huden, så du kan træne løs med tørhed. Justerbar snøre giver dig alle muligheder for at indstille dine tørklæder til mænd. Så de passer til klimaet. Ekstra tæt pasform holder træk helt ude. Løsn lidt for lukkeanordningerne, hvis vejret slår om og bliver mildere. Fleksibiliteten er hele tiden til stede for dit ve og vel. Sæt dit tørklæde som du vil. Formsyede konstruktioner lægger sig om halsen på behagelig vis. Du vil altid kunne få luft takket være mesh-ventilering omkring munden.

Tørklæder til mænd – blød strik er din varmegaranti

Hvem hepper du på, når alverdens fodboldligaer kæmper om placeringerne? Bliv klar til at støtte med synlighed i form af tørklæder til mænd med dit favoritlogo – udover adidas naturligvis. Loyalitet helt ind i de strikkede masker sender dig afsted på stadion, hvor sammenholdet som banens tolvte mand står sin prøve. Tørklæder til mænd med støtte til Manchester United, Juventus eller Real Madrid. Eller er der en landskamp i vente med Tyskland, Belgien eller Spanien? adidas er med på de største stadions, hvor de ypperste dueller finder sted. Tørklæder til mænd er din effektive og beskyttende blødhed om halsen. Altid med sport in mente, så du på funktionel vis kan snøre tørklædet omkring mens du er aktiv. Bider kulden ekstra meget på skituren opnår du fuld varmekapacitet med et oversize halstørklæde om halsen. Der kan snos omkring så mange gange du ønsker – indtil varmen er tilstrækkelig for dig.