alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Tanktoppe til herrer

 
[71]
1 / 2
Side:af 2

Tanktoppe til herrer: dyrk hvad du elsker med suveræn armfrihed

Giv dig i kast med lige den aktivitet, du har lyst til. Tanktoppe til herrer er din universelle og alsidige sportsoverdel, som er svær at undvære. Grib stilen fra verdens førende basketballstjerner og bliv flyvende med rebounds, assists og dunks. Store ærmehuller lader dig frit hæve armene helt op over hovedet, så du kan lukke af med parader, når volleyballkampe skal afgøres. Løft jern i fitnesscenteret til du ikke kan mere og dyrk ketsjersport med vinderslag og smash. Tanktoppe til herrer giver dine arme det perfekte frirum, som skal til, for at du kan udøve din sport maksimalt i alle afkroge. Skal du nå modstanderens ansigt i en boksekamp er fuld armvigør essentiel. Tanktoppe til herrer dækker din sportsgren, så du får det bedste ud af den. Når varmen stiger og sveden starter sørger HEAT.RDY for at holde kroppen afkølet og åndbar.

Tanktoppe til mænd giver overkroppen luft

Åndbarhed og mesh-paneler i bedste forening. Du vil ikke overophede, når du hengiver dig fuldt ud til træning og kamp. Flade sømme bidrager med ekstra komfort, da materialerne berører huden behageligt. Læg dertil genanvendte stoffer, som udover at være bløde – også har en ekstra miljøvenlig bonus. Du kan tage fat lige, hvor du har lyst. Kajak, kano eller et maratonløb. Tanktoppe til herrer er enkle og lette designs med enorm funktionalitet. Den perfekte sportsoverdel i sommervarmen er sporty og maskulin på samme tid. adidas-logo og et væld af farver, prints og udskæringer danner din ydre attitude. Solens varme er ingen hindring for at give dig optimalt i træningspassene. Beskyttende UV-filtre danner et effektivt skjold mod strålerne. Ekstra synlighed opnår du fra 360-graders reflektering, så du kan løbe på alle tider af døgnet. Tanktoppe til herrer giver din krop en lethed og luftighed, som du ikke vil træne uden igen.