alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Svømmebriller til herre

 
[14]

Svømmebriller til mænd lader dig holde øjet på målet

Bane efter bane. Vejrtrækningen bliver tungere og vandets modstand mere udmattende. Det er her, dit udstyr lader dig presse din krop til sit maksimale. adidas svømmebriller til mænd hjælper dig med at holde skarpt fokus på målet. Med deres brede udsyn, sikrer det optimale vilkår for dine øjne. Justerbar næseryg og dobbelte straps bagtil, øger pasformen omkring dit ansigt, så dine svømmebriller bliver siddende lige der, hvor de skal. 180-graders udsyn øger udsynet til dine omgivelser.

Beskyt dine øjne med svømmebriller til mænd

Hvad end du er en vandhund, som drømmer om at plaske i havet, eller en seriøs svømmer, som stræber efter konstant at slå din rekord, så er dine svømmebriller dit vigtigste udstyr. Store dele af vores kollektioner har anti-duggende finish, en vigtig detalje i både hav og svømmebasin. Vores kollektioner lavet til atleter er skabt på baggrund af scanninger af atleters hoveder, så du kan få den perfekte pasform. Svømmebriller med FINA-genkendelse former sig efter din øjenhule, hvilket afhjælper modstanden, når du stræber efter at slå din personlige rekord.

Strømlinet design og komfortabelt fit

Brillerne skal glemmes, når først de er taget på. De skal føles som en forlængelse af dig. De strømlinede modeller med flad rammeprofil er lavet specielt til dig, som er bidt af konkurrencesvømning. Vil du have svømmebriller, som føles skræddersyede til din ansigtsform, så vælg dem, som kommer med flere forskellige næsestykker. Hvis du elsker det åbne hav, bør du vælge svømmebriller til mænd, som kommer med UV-beskyttelse. adidas svømmebriller kommer i mange forskellige versioner og farveprofiler. Med vores dybe rødder i sportens verden ved vi, hvor vigtigt det er, at du som sportsudøver og atlet ikke skal bekymre dig om dit udstyr. Derfor er vores udvalg lavet til alle former for vandhunde, både de professionelle og fritidssvømmerne.