alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Herre-armbånd

 
[8]
style
Pris
79 kr. - 349 kr.
79349

Få kontrol over svedgener med fugtabsorberende herre-armbånd fra adidas

I takt med at du skruer op for tempoet i din træning og pulsen stiger, begynder små svedperler at pible frem fra hudens flader. Sved er en uundgåelig del af et aktivt liv og som sådan ikke noget, du kan styre uden om. Og så alligevel. Funktionelt sportsudstyr tillader dig at tage kontrol over mængden af sved og øger dermed komforten under intens træning. Med sine fugtabsorberende egenskaber og sit minimalistiske design er herre-armbånd fra adidas en subtil måde at få styr på gener. Ved at trække et simpelt og trendy herre-armbånd om håndleddet, kan du uden større anstrengelser fjerne sved og fugt fra ansigtet. Dup panden, og hellig dig din sport. Intet hæmmer eller holder dig tilbage under givende træning.

Trendy adidas herre-armbånd styrker dit look på tennisbanen

Er du også født til at leve livet med en ketsjer i hånden? Født til at have din daglige gang på tennisbanens røde grus eller den indendørs udgave. I så fald ved du, at tennis er en udstyrssport med sin helt egen stil der fordrer unikke klæder. Alt fra små skørter til hvide sko. Ej at forglemme de klassiske tennis-svedarmbånd. Trendy herr- armbånd fra adidas i simple farver og strømlinede designs øger din professionelle appeal og leverer et sublimt og tætsiddende fit til dit håndled, så du aldrig er i tvivl om, hvor armbåndet befinder sig, når du har brug for det. Onesize dur til alle, uanset størrelsen på dit håndled. Logo og Trefoil giver ekstra kant og gør dig til en del af den legendariske historie, mens en kombination af bomuld, polykryl, polyester og elastodien skaber bløde strækbare fornemmelser og komfort. Og der er selvfølgelig intet i vejen for at udvide anvendelsesmulighederne. Fra tennisbanen til fitnesscentret til løbeturen. Herre-armbånd fra adidas sætter ingen begrænsninger for anvendelse.