alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mænd · Sort · Polotrøjer

 
[28]

Kombinationen mellem komfort og tidløs stil: Sorte poloshirts til herrer

Fra de lange dage i bevægelse til weekendens afslapning og sociale arrangementer – sorte poloshirts til herrer er en tidløs klassiker, som du ved hjælp af vores højteknologiske materialer og sammensætninger kan inkorporere i alle livets begivenheder. Performance-materialer indgår i alle vores poloshirts, så du kan have dem på til både fest, træning og på arbejdet med afslappet komfort og kompromisløs stil.

Sorte poloshirts til mænd i fugtabsorberende materialer

Hvis du gerne vil have en ekstra omgang ud af din træning, er det vigtigt, at du har fugtabsorberende tøj på. Det er vigtigt for os hos adidas, at vores tøj undestøtter din krops bevægelser og højner din træning. Vores sorte poloshirts til herrer er ikke bare skabt i et tidløst snit, men strategisk placerede paneler holder også din krop afkølet og tør. Vores sorte poloshirts med reflekterende detaljer er perfekte til de sene løbeture, så du bliver set af modkørende trafik. Vores golfvarianter byder på UV-beskyttelse, som blokerer skadelige UVA- og UVB-stråler på de lange dage på greenen. Four-way-stretch lader dig fokusere på dit swing.

Bæredygtige materialer møder de klassiske 3-Stripes fra adidas

3-Stripes er efterhånden ikonisk. Vores sorte poloshirts til mænd med logo giver dit look en sporty kant. Vi er medlem af Better Cotton Initiative for at forbedre forholdende for bomuldsproducenterne og for at mindske vores klimaaftryk. Siden 2021 har halvdelen af vores kollektioner bestået af bæredygtige materialer, så du ikke bare støtter din sport, men også er med til at støtte en bedre og mere bæredygtig fremtid. Vores klassiske sorte poloshirts giver dig et minimalistisk look. Vælg varianter med knapper, som en hilsen til et mere formelt udtryk. Ønsker du mere kant, har vi poloshirts med farverige indslag. Dette klassiske golf apparel kan bæres stilsikkert både på og udenfor greenen.