alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Skuldertasker til mænd

 
[34]
style
Pris
47 kr. - 399 kr.
47399

Skuldertasker til mænd: glem intet i farten

Du kender svipseren. At være afsted væk hjemmefra og opdage, at pungen ligger i de andre bukser, nøglerne sidder i døren eller mobilen ligger på kommoden i entréen. Slut med tanketorsk og forglemmelser – skuldertasker til mænd opbevarer alle dine fornødenheder undervejs. Hav det hele klar. Pak tasken i god tid og du får dine hverdagsting med dig til hver en tid. Vær afsted med stil og sportiness. Skuldertasker til mænd er prydet med Trefoil eller 3-Stripes, så signaturen er lige i skabet. Vælg din favorit blandt størrelser og farver, så du kan tage næste skridt frem i livet med sportstøj, tilbehør og alt det andet lige ved din side. Genanvendte materialer sætter ekstra fokus på miljøet, så du kan drage ud i byen og naturen med omtanke for den.

Skuldertasker til herrer - plads til lige hvad du skal bruge – og mere til

Lommer der buler voldsomt ud og hænder optaget af smartphone, pung og drikkedunk. Du kan i stedet få hænderne fri til at gøre lige, hvad du har brug for. Skuldertasker til mænd hænger perfekt over skulderen, så du kan være afsted med vanlig komfort. Sving den over skulderen eller tag fast i håndtagene, når du skal have tasken med i offentlig transport, på cykel eller på dine bilture. Din nye taske opbevarer dit cykeltøj med MTB-gruppen om lørdagen, mens du kan bruge den til laptop, skolebøger og indkøb resten af ugen. Justerbar skulderrem giver dig alle muligheder for at indstille din taske præcist til din højde og skulderform. Alsidighed er kodeordet i forbindelse med skuldertasker til mænd. Praktisk rum-opdeling adskiller vådt fra tørt, så du ufortrødent kan tage videre med styr på tingene. Prop alt mellem himmel og jord i din nye skuldertaske og hav det hele samlet på ét og samme sted.