alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Rejsetasker til mænd

 
[153]
style
Pris
69 kr. - 1.699 kr.
691699
1 / 4
Side:af 4

adidas rejsetasker til mænd rummer alt dit sportsudstyr - stort og småt

En klog forfatter sagde engang "At rejse er at leve". Det er svært at være uenig i dette berømte citat, men det kræver nu engang at man vælger den rigtige rejsetaske. Uanset om du skal på en kort shoppetur, og bare skal have plads til nogle småting, eller du skal på weekendtur med vennerne, så har du gode chancer for at finde en taske, der passer til formålet. Du kan også bruge de robuste rygsække i hverdagen, der ovenikøbet er udstyret med en lomme til din laptop.

Vis din sportslige personlighed frem med rejsetasker til mænd

Er du ofte på farten med dit sportsgrej, bør du ikke bruge alt din energi på at bære rundt på en tung taske. Din nye rejsetaske kan også være en trolley med hjul og teleskophåndtag, som gør den nem at transportere over længere afstande. Indvendig rumdeling hjælper dig med at holde rene og beskidte ting adskilt, og flere af taskerne er udstyret med et udvendigt skorum i mesh, så dine våde sko kan tørre, mens du er på vej hjem fra en hård kamp. Rejsetasker til mænd er designet med udgangspunkt i at sætte et atletisk præg på din fremtoning. Det ikoniske Trefoil-logo og de velkendte 3-Stripes pryder flere af taskernes ydre. Dine omgivelser vil ikke være i tvivl om din dedikation til sport og træning.

Genbrug gavner miljøet

Udledning af CO2 forbindes ofte med rejseaktivitet. Når du er på vej til en vigtig turnering eller en velfortjent ferie, bør du ikke skulle bekymre dig om miljøet og CO2-udledning. adidas rejsetasker til mænd er fremstillet af genanvendt polyester fra plastaffald. Hver gang du bruger din rejsetaske, bidrager du dermed til at reducere ressourceforbruget og mindske udledninger af kemikalier, der kan påvirke miljøet negativt.