alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Punge til mænd

 
[2]

Punge til mænd kan være prikken over i’et

Når tanken falder på sportsudstyr, er det det nok ikke en herrepung, de fleste tænker på, men det har adidas gjort. Nu er det dog ikke bare opstået som en fiks idé, men derimod fordi mange af de der er glade for adidas designet gerne vil have et komplet look. Samtidigt er pungene også fremstillet så de kan klare de belastninger de kan udsættes for i forbindelse med træning. Du kan snildt være ude på en løbetur og få brug for lige at løbe omkring en kiosk og købe noget vand, eller andet. Så er det altså praktisk kunne have sin pung med i en lomme, og vide den heller ikke bliver ødelagt hvis den skulle få noget fugt. Samtidigt er pungene udformet så de sagtens kan bruges til hverdagsbrug. Det Aer vel trods alt de færreste som flytter alt, frem og tilbage mellem en træningspung og en hverdagspung. De er også fremstillet slidstærke, så det ikke bare er en pung du har nogle måneder eller måske et år, men derimod en pung du kan regne med over længere tid.

Herrepung med plads til det hele

Punge til mænd er fremstillet, så de lever op til nutidens krav, hvor de fleste har flere plastikkort og der er plads til ID, sedler og mønter. Alle de ting man forventer af en pung i dag. Materialerne er nogle af de samme du kender fra de øvrige adidas produkter og er skabt til at blive brugt, og samtidig beholde et friskt, smart udseende længe. Logoet eller det meget genkendelige 3-Stripes symbol indgår også som naturlige elementer i pungenes design, uden at de nødvendigvis virker for flashy eller sporty. Du kan derfor sagtens bruge din pung i alle slags situationer og ikke kun, når du er nede i fitnesscentret og træne.