alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Mænd · Polstrede jakker · Letvægt

 
[24]

Skabt til at blive brugt passer perfekt på disse polstrede lætvægtsjakker til herrer

Disse let isolerede jakker er skabt således, at vægten er holdt mest muligt nede. Det må jo gerne være lidt behageligt at holde varmen. Men lad dig ikke narre af denne lette isolering. Visse af disse jakker kan godt klare en god dansk vinterdag eller endda vinteren i fjeldene. Parka og dunjakke er din ven i den virkelige kulde, mens andre jakketyper kan hjælpe i forskellig grad, også afhængigt af hvad du kombinerer dem med indenunder. De ekstra lange modeller kan have klare fordele, da de giver ekstra læ og beskyttelse et sted på kroppen, hvor vi har en tendens til at være særligt følsomme overfor netop kulde og træk. De kortere jakker kan have fordele, hvis du ønsker lidt ekstra bevægelsesfrihed. PFC-fri og en vandafvisende overflade er træk på nogle af jakkerne, som på fornuftig vis er med og yde ekstra beskyttelse mod naturens lunefulde udfald. Genanvendt polyester anvendes også, hvor det er muligt, for at nedsætte udledningen ved fremstillingen af disse polstrede letvægsjakker til herrer. Så du kan have god samvittighed og holde varme på én gang.

Til træning, vandring eller hverdag

De polstrede letvægsjakker til herrer kan bruges til træning i godt dansk vejr, hvor de yder et kompromis mellem god og effektiv beskyttelse og god bevægelsesfrihed, men stadig er behagelige og åndbare. Andre er mere velegnede til gode vandreture eller bare til hverdagsbrug, hvor de både ser godt ud og yder optimal beskyttelse mod elementernes hærgen. Farver og designs varierer, så du kan se dig om efter en polstret letvægtsjakke til herrer, der matcher din øvrige garderobe. Dunjakkerne er i øvrigt foret med syntetiske materialer, så du ikke behøver de problemer, dun og fjer kan føre med sig. De er naturligvis stadig effektive og rigtig bløde og behagelig at mærke på. Kvalitet fra inderst til yderst.