alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Pandebånd til herrer

 
[10]
Udendørshockey Sort Primeknit solskærmUdendørshockey Sort Primeknit solskærm

Primeknit solskærm

Udendørshockey

Bliv klar til nye udfordringer med sporty fugtabsorberende pandebånd til herrer

Indtag tennisbanens rødlige grus på solrige dage. Brænd igennem på løbestierne under køligere temperaturer. Tag kontrol over hårpragten, når programmet står på kamp og træning side om side med fodboldkammeraterne. Bring det klassiske sporty look videre ind i dagligdagen, idet du supplerer dit pandebånd til herrer med hverdagsoutfits. En født klassiker med stort potentiale for at forbedre dine aktive stunder og fuldende din garderobes klæder med et edgy udtryk. Åndbare pandebånd til herrer fra adidas løfter din komfort ved at bringe bløde fornemmelser og fugtabsorberende egenskaber til intens træning og lune dage på gader og stræder. AEROREADY er teknologien bag performance herrepandebånd og solskærme, som aktivt suger sved og fugt til sig, så du forbliver tør og klar til nye udfordringer.

Beskyttende sports pandebånd til mænd lader dig nyde solen uden de skarpe stråler

Find det store smil frem på solrige dage og slip for at knibe øjnene sammen ved at tilsætte din favoritsport og hverdag fuld beskyttelse af ansigt og synsfelt. adidas sports pandebånd til mænd passer på dig og din hud med sin kraftige 50+ UV-beskyttelse og buede skygger, der forhindrer solstråler i at blive en gene. Det er jo dejligt, når solen skinner, men endnu bedre er det, når du også er i stand til at se dine omgivelser og modstander i det skarpe lys. Du skal jo nødig give din modstander for mange fordele på banen, når det er tid til at duellere.

Dyrk det personlige fit og de bløde fornemmelser med et pandebånd til herrer

Åndbart, blødt og elastisk stof af genanvendt polyester og smidig elastan giver gode fornemmelser og en pasform, der er i top. Du kan endda selv lægge sidste hånd på pasformen, idet pandebånd til herrer fra adidas er designet med en smart velcro-lukning bagpå, som gør det let at tilpasse båndet din unikke hovedform. Det personlige fit gør pandebånd til herrer til en naturlig del af dig, og deri er det sandsynligt, at du slet ikke ønsker at tage det af igen. Så er det godt, at de sporty designs gør sig godt til både træning og hverdag.