alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Træningsbukser til mænd

 
[182]
Størrelsesudvalg
Pris
119 kr. - 1.099 kr.
1191099
1 / 4
Side:af 4

Der er et alsidigt og spændende udvalg af træningsbukser til mænd

Fra let formelle, eller ligefrem elegante golfbukser over traditionelle træningsbukser og dertil muligheden for at vise din støtte og bære dit favoritholds træningsbukser. Mulighederne er mange, og uanset valget er der tale om et gennemtænkt design og tanke på ting som dit velbehag, med vores fugtabsorberende AEROREADY teknologi, og på vores fælles miljø. I videst muligt omfang er der benyttet genanvendt polyester i produkterne her, ligesom bomulden er dyrket i overensstemmelse med Better Cotton-initiativets bestemmelser om bæredygtig produktion. Genanvendt plastic er et andet materiale som du finder blandt produkterne her.

Forskellige muligheder dækker forskellige behov for træningsbukser til herrer

Golfspilleren finder en fint udvalg af praktiske og behagelige bukser, i øvrigt med PFC-fri vandafvisende overflade. Det er jo ikke sikkert solen holder hele vejen. De mere traditionelle træningsbukser til mænd er naturligvis også bredt repræsenteret. Perfekt når du enten skal til og fra træning, jogger i lidt mere køligt vejr, eller hvis det er vigtigt for dig at komme varm ind til banen, typisk med adidas klassiske 3-Stripes. Bukserne er lavet så de på bedst mulige måde hjælper dig til at yde dit absolut ypperste i netop din favoritsport, eller når du træner i fitnesscentret.

Træningsbukser til mænd, lader dig bekende kulør

Ud over de mange forskellige design har du naturligvis også mulighed for at vælge blandt et utal af farver, fra de diskrete og klassiske, og over til friske og fængende farver. Du bestemmer også selv hvilken farve overdel du eventuelt kombinerer med, så du kan udtrykke din helt personlige smag. Samtidigt er der en del af verdens førende klub- og landshold, som spiller i tøj fra adidas og her får du muligheden for at klæde dig som dine forbilleder og vise din støtte til netop dit hold eller favoritland.