alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Hyggetøj til mænd

 
[159]
adidas’ udvalg af loungewear til mænd giver dig tilbagelænet tøj, som er perfekt til de dage, hvor du arbejder hjemme eller bare skal bruge lidt ekstra komfort.
1 / 4
Side:af 4

Komforten i højsædet

Oplev et behageligt blødt udvalg af loungewear til mænd fra adidas. Perfekt til en weekend ved stuetemperatur og lav hastighed eller en fokuseret dag på hjemmekontoret. Casual, tilbagelænet og komfortabel er nogle af nøgleordene for denne nøje sammensatte kollektion. Gå på opdagelse i udvalget af produkter i klassisk adidas-design, som kombinerer banebrydende teknologi med en kompromisløs tilgang til materialevalg. Uanset om du skal bruge et stilstikkert sæt til hverdagsgarderoben, eller vil give dit look en blød kant med lidt klassisk sportsstil, finder du kvalitetsbud i vores omfattende sortiment af hyggetøj til mænd.

100 % afstresning

adidas’ omhyggeligt kuraterede udvalg af loungewear til mænd giver dig perfekte muligheder for at restituere med stil mellem ugens træningsture. Hvis du vil maksimere afslapningen efter sportsudøvelse eller bare den travle dagligdags små oaser, er det her, du finder det rette tøj og udstyr. Det er nemlig ikke uden betydning, hvilke forhold du giver din afslapning. Det har verdens topatleter for længst fundet ud af. Derfor er det aldrig tilfældigt, hvad de tager på, selv på hyggedagene på sofaen. Med adidas’ kollektion af loungewear kan du derfor vide dig sikker på, at materialer og design er sammensat, så du får mest muligt ud af dine rolige stunder.

Slap af med stil

Hættetrøje under blazeren og sweatpants som jakkesætsbukser. Har du også bemærket, hvordan det sporty og tilbagelænede har sneget sig ind i selv de mere formelle områder af modeverdenen? Fænomenet har hurtigt udviklet sig fra en smal, avantgardistisk trend for de mest dedikerede fashionister til højeste mainstreammode. Hjemmetøjet er nu en absolut essentiel del af enhver skarp herregarderobe. Og i adidas’ udvalg af hjemmetøj til mænd finder du en håndplukket række produkter, der er perfekte som sporty krydderi til et moderigtigt herrelook. Uanset om du vil gøre dit gå-i-byen-tøj mere afslappet eller dit hyggetøj moderigtigt.