alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Lette jakker til herrer

 
[237]
Størrelsesudvalg
Pris
175 kr. - 9.200 kr.
1759200
1 / 5
Side:af 5

Lette jakker til herrer, som ikke lader sig begrænse

Ligegyldigt hvor du skal hen, så har adidas lette jakker til herrer som passer til dine behov. Hold dig aktiv og lad os om resten. Afslappet, dog stadig ikonisk. Vores lette herrejakker havde deres spæde begyndelse med vores trackjakker 1979. Siden da, har vi udviklet et hav af alsidige kollektioner til dig, som ikke vil gå på kompromis med komfort, stil eller feel. Søger du efter lette herrejakker, som bliver en fast del af din hverdagsgarderobe? Skal de kunne bæres hele dagen? Vores all-weather jackets er svaret. Du kan træne, spille fodbold, gå en tur eller smutte ned i bageren om søndagen. Jakken er lavet i vandafvisende materialer og den almindelige pasform giver en bredere pasform og en lige silhuet. Er du til farver og fest? Det skal afspejle sig i dit overtøj. Vores anorakker er til dig, som elsker lidt ekstra pangfarver og ultimativ bevægelighed. Træk den over hovedet, og så er du klar til at møde verden ligegyldigt hvad vind og vejr byder på.

Lad dig ikke begrænse af vejret med lette jakker til herre

Du elsker eventyr. Du vil ikke sidde stille. Du vil ud og se verden. Pak rygsækken, teltet og termokanden. Det er på tide, at indånde den friske luft. På de længere ture ud i naturen, har vi den lette herre jakke som ikke kommer til at tynge dig. Vores fjerlette dunjakker har kammer-design og ingen syninger. Dette giver en holdbare og lette jakker til herrer, som næsten ikke fylder noget i oppakningen. Det lette og minimalistiske design passer også til hverdagens gøremål. adidas Primeknit vandrejakker er skabt til det voldsomme og ustadige vejr og kan sagtens bæres udover vores varme dunjakker. Bodymapping-teknologien retter sig mod centrale varme- og svedzoner, hvilket sikrer optimal termoregulering. Jakken har områder med 4-vejs stretch for optimal bevægelsesfrihed.