alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Kasketter til mænd

 
[121]
1 / 3
Side:af 3

Lad adidas klæde dig på med en af de smarte kasketter til mænd

adidas har et stort udvalgt af kasketter til mænd, så du kan med garanti finde dig den rette model her. Der er de moderne udgaver, men også de klassiske modeller findes her. Samtidig er det muligt at kombinere farverne alt efter smag og behag. En klassisk baseball-udgave er altid en sikker vinder, hvad enten du bor i byen eller på landet. Med en buet skygge og produceret i behageligt bomuld, er du klædt på til dagens udfordringer. Mange af vores kasketter til mænd har en justerbar rem, så du har mulighed for at finde den helt rette pasform, og hverken føler den sidder for stramt eller løst på hovedet. Du kan give dit look det sidste pift og en atletisk finish med en af vores mange kasketter til mænd.

Kasketter til mænd der ved hvad de vil opnå

Kasketter til mænd kan bruges til mange ting. Står du på sidelinjen og skal se sønnike spille en vigtig fodboldkamp i bagende sol, kan det være rart at kunne se kampen og ikke hele tiden kæmpe mod at få solen i øjnene. Samtidig vil kasketter til mænd give lidt skygge til hovedbunden og beskytte mod den direkte sol. Det kan være du er på udkig efter en model, der er god at have med til løbeturen eller træningen, hvis du ikke ønsker for meget sol direkte i hovedbunden. Omvendt kan du også med den rette model skille dig ud, og vise, at du er din helt egen. Både ved at kombinere dit outfit præcis som du vil, men også ved eventuelt at finde en model som er lidt særpræget og måske har et motiv foran. Det kan også være en af de helt traditionelle med logo og 3-Stripes foran, eller en ensfarvet variant. Vi har masser af kasketter til mænd, så mulighederne er næsten uendelige.