alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mænd · Hvid · Superstar

 
[60]
1 / 2
Side:af 2

Hvide adidas Superstar til mænd med inspiration fra L.A. og New York

De ikoniske hvide adidas Superstar til mænd har deres oprindelse på basketballbanerne i 70'erne. I 80'erne blev de en fast del af hiphop-scenen i USA. I dag er de en af de mest ikoniske sneakers, der findes. Fra musikscenen til de hårde gulve i salen til den urbane cement, er alle steder, hvor Superstar-sneakers hører hjemme. Vores nye variation af denne klassiske sneaker kommer direkte fra vores arkiver og bliver hele tiden opdateret med tidens trends. Vi har dog kun forbedret det, som ikke var perfekt i forvejen. adidas Superstar til mænd har stadig deres klassiske forstærkede tå og iøjefaldende 3-Stripes.

Tidløst design og clea-silhuetter – hvide adidas Superstar til mænd

Det ikoniske design har spredt glæde i over 50 år og er blevet båret af legender og stjerner inden for sport og hiphop. Den forener creators på scenen, på basketballbanen og på greenen. De markante detaljer er genkendelige med en klassisk – nærmest ikonisk – silhuet, fuldfarvet læder og absolut komfort, som aldrig går af mode. De hvide adidas Originals til mænd tilbydes i et væld af varianter, hvor de klassiske med sorte 3-Stripes på siden og gulddetaljer foroven passer til alle anledninger. Vil du have lidt mere farve, eller skal du matche dem til en bestemt event eller farvepalette, så fås de klassiske i striber i alle regnbuens farver og varianter. Alle på den stilrene hvide baggrund. Overdelene fås i læder for ekstra holdbarhed og et clean finish. Ydersålen i gummi giver dig sikre skridt på alle slags underlag. Der udkommer hele tiden nye variationer af denne klassiske speakers, der er nemlig ikke behov for at fikse noget, som ikke er i stykker. I stedet tager vi en sko, som er noget nær perfekt, og udvikler den i forskellige looks. Så er der et look for alle, som ønsker modehistorie på fødderne.