alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

badekåbe til mænd

 
[20]
Microfiber Players håndklæde
adidas håndklæde, stort
Badekåbe
adidas håndklæde, lille
adidas håndklæde, stort
Belgien håndklæde
Y-3 badekåbe
adidas Swim håndklæde, small
adidas swim håndklæde, large
adidas håndklæde, lille
adidas håndklæde, stort
Wrap håndklæde
Branded Must-Have håndklæde
Wrap håndklæde
adidas Swim håndklæde, small

Badekåber til mænd er komfort og tørhed på samme tid

Mange er vant til at have dem hængende på en krog bag badeværelsesdøren. Badekåber til mænd har i mange år været gemt lidt af vejen, men er endelig kommet frem i lyset igen. Du kan slet ikke undvære den i dagens løb. Hvad enten du tager et bad morgen, middag eller aften, så er badekåber til mænd klar med den lækreste blødhed. Lette og hurtigtørrende materialer i form af 100 procent bomuld sørger for at suge dråberne til sig. Vi er med i Better Cotton-initiativet, der forbedrer den globale bomuldsdyrkning, så genanvendelighed spiller en stor rolle for både dit og naturens velvære. Badekåber til mænd i letvægtsstof er nemme at have med i sportstasken. Så du kan forkæle dig selv efter en svømmetur, eller når du ligger og daser ved poolen. Er du langsom om at komme i tøjet om morgenen, så nyd komforten mens du drikker kaffe og vågner i dit eget tempo.

Badekåber til mænd svøber dig lækkert ind så du slet ikke vil ud igen

Nyd hver en detalje på din badekåbe, når du kommer ud af bruseren. Eller måske du er på vej op af poolen, eller fra en frisk badetur i havet. Det kan også være, du har været i sauna eller spa. Alle ture i våde og fugtige elementer kræver bløde tekstiler at tørre sig i. Så snart du er oppe, så svøb kåben omkring dig og bind bæltet for optimal pasform. De dybe lommer giver dig ekstra komfort, så du ikke skal stå og fryse efter træning på kolde vinterdage. Eller gå hele vejen og vælg en model med hætte. Badekåber til mænd er som ét stort håndklæde, der suger vand til sig. Dub dig med de bløde bomuldsmaterialer og gå direkte til omklædningen, eller brug kåberne hele dagen lang, når kroppen rigtig skal forkæles.