alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Mænd · Guld · Ure

 
[3]

Minimalistiske guldure til mænd med et ekstra touch sætter ingen grænser

Ekstra kant og klassisk touch på klokkeslettet og med overblik. Løft håndled til synsfeltet med en hurtig, selvsikker bevægelse og få fuld orientering om tid og dato via de synlige og lettilgængelige urskiver. Klassisk analog eller moderne digital. Valget er dit, når din nye faste følgesvend til hverdagen og vejen skal findes blandt den trendy kollektion af ure fra adidas. Konstruktionen af guldure til mænd henter sin inspiration fra tidligere tiders ikoner. 70’er-looket genoplives i en serie ure, som favner det minimalistiske udtryk, samtidig med at der kombineres med moderne tendenser og fortolkninger. Suppler dit på en og samme tid vovede og simple guldur til mænd med garderobens favoritjeans, kontorets skjorter eller et sporty outfit. Det alsidige udtryk og kræs for de skarpe linjer sætter ingen grænser for dine kombinationsmuligheder. Ethvert outfit løftes og tilføjes et touch af noget ekstra.

Sublim holdbarhed og øje for detaljen med herreure i guld

Kvalitet og holdbarhed er i fokus med herreure i guld af 100 % rustfrit stål. Urkapslen af forstærket mineralglas får bugt med ridser og øger urets levetid, så dit udtryk forbliver skarpt. Et sublimt fit om håndleddet med flerleddet urrem og almindelig pasform. Din trofaste følgesvend bliver ved din side, uanset hvor din dag leder dig hen. Der er desuden føjet ekstra funktioner til, så du har stopur og vandbeskyttelse med dig i hverdagen og livet. Stopfunktionen er den ultimative hjælp til dig, der ikke viger fra en givende omgang intervaltræning. De lette guldure til herrer sætter ingen grænser for din udfoldelse. Urenes lette vægt er lig med optimal og fri bevægelighed, hvor du kan træne igennem med et sporty herreguldur, som aldrig tynger eller hindrer. Livet er for kort til begrænsninger. Til uret følger en smart og elegant urkasse, så dit ur er gemt godt ad vejen i nattetimerne.