alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Mænd · Fleecejakker

 
[37]

Fleecejakker til herrer – beskyttende overtøj til helårsbrug

Hver sæson kræver sit unikke stykke overtøj, men fleecejakker til herrer behøver du ikke vente flere sæsoner på for at få glæde af. Brug de lækre bløde jakker når som helst som yderste lag med en T-shirt eller top indenunder, når vejret tillader det – eller indenunder en hvilken som helst type jakke. Kulden bider, og det regner. Du har brug for lige den ekstra isolation under din dunjakke eller vinterjakke. Her er fleecejakker til mænd løsningen, da de fylder ingenting og samtidig yder uovertruffen varme. Praktiske detaljer som løbesnor i kanterne og lynlås på fronten højner fleksibiliteten, så du kan justere samt åbne og lukke efter vejret. Teknologisk byder jakkerne på WIND.RDY, der er udviklet til at holde overfladerne vindtætte og vandafvisende. Helt perfekt som vejrbeskyttende overtøj, når du er aktiv med træning i det fri.

Fleecejakker til mænd: sportsovertøj med funktionaliteten i top

Du kan vandre mod toppen i bæredygtighedens tegn. Genanvendt polyester sikrer resursereducering og omtanke for miljøet. Hvert et miljømæssigt tiltag tæller, og uanset om du står forblæst på en bakketop eller cruiser rundt i byen, så er fleecejakker til mænd din redning – både funktionelt og modemæssigt. Opretstående krave med halsbeskyttelse og bløde lommer til hænderne er dit skjold mod det evigt omskiftelige klima. Stretch og ventilationskanaler sikrer fri bevægelighed, så du kan gå direkte fra skole og arbejde og videre ud til en omgang fritidsfodbold. Eller nyd godt af materialefleksibiliteten på golfbanen, så du uhindret kan klaske den næste bold i hul. Kombinér dig ud af vejrets udfordringer med en fleecejakke som basisovertøj. Top den med en hardshell-jakke for ekstra vandtæthed eller smøg ærmerne op og lynlåsen ned sammen med et par fede træningsbukser og sneakers. Casualness og streetsmart forenes med fleecejakker til herrer. Du bliver omstillingsparat på ganske kort tid i en af disse multifunktionelle jakker til fritid og sport.