alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Dunjakker til herrer

 
[56]
1 / 2
Side:af 2

Dunjakker til herrer: når blødheden ingen ende vil tage

Der skal forskelligt overtøj til, for at modstå de danske årstider. Hos adidas er vi altid klar med fuld beskyttelse – uanset vejret. Dunjakker til herrer er din garanti for komfort, når vinden blæser, eller sneen falder. Sågar også, når solen skinner. Det er jakker, som du får maksimal glæde af året rundt. De slankere designs med tynde dunkamre og vandafvisende overflader kalder på forår, sommer og efterår. Mens de kraftige dunjakker til herrer med Conextbaffles-dunkamre sørger for total afvisning af vind og kulde grundet de særlige vævningsteknikker. Bløde andedun giver dig lyst til at bo i din jakke, da komforten svøber sig om din overkrop. Alt dette kombineret med vores fokus på miljøet. Genanvendt nylon fra fiskenet og medlemskab af Better Cotton-initiativet er blot nogle af de ting, som implementeres i processerne, så resurser og emissioner kan minimeres.

Dunjakker til mænd er overtøj du ikke vil undvære

Vintersport, vandring eller almen fritidsbrug. Der er ingen grænser for, hvad du kan bruge dunjakker til herrer til. Det klassiske skæringspunkt omkring livet giver både overkrop og ben den optimale bevægelsesfrihed. Dermed er der lagt op til, at du kan suse ned ad pisterne samt nyde naturen og byen til fods eller på cykel. Detaljer som hætte, høj halskrave og vandtæt lynlås giver dig fleksibilitet til yderligere at tilpasse din beskyttelse. Du kan være sikker på at holde kulden for døren – også når du er i gang på trailet og en byge nærmer sig. Når de hurtigtørrende materialer har vist deres værd og du er tilbage i byen, kan du se skarp og sporty ud i en af de attraktive dunjakker til herrer. Hiphoppere, skatere eller familiefædre. Dunjakker er universelt overtøj med et ungdommeligt tvist. Og adidas giver dig mulighed for at indtage gader og sportsstræder i din helt egen model.