alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Bøllehatte til mænd

 
[9]

Bøllehatte til mænd som tør stikke ud fra mængden

Hvorfor lade dig slå til tåls med normalen, når du kan træde ud fra mængden? adidas bøllehatte til mænd er moderne versioner af den klassiske form som bøllehatten har. Hvis du endnu ikke har grebet chancen for, at bære denne ikoniske accessory, så har du chancen nu. Bøllenhatten er kommet for at blive. Fra den afslappede gåtur i solen, til et spil på greenen og tilbage til barbeque med vennerne. Bøllehatten beskytter dig fra solens stråler og giver dig samtidigt et edgy, moderne look. Hvad end du er til det minimalistiske look eller tiltrækkes af stærke, farvede mønstre, så har adidas en bøllehat til dig.

Gå solen i møde med bøllehatte til mænd

Vores bøllehatte er åndbare og bærer alle det ikoniske adidas logo. De er lavet i polyester eller bomuld. adidas tror på, at god stil ikke behøver koste jorden dyrt. Derfor har 50% af adidas kollektioner siden 2021 lavet af genanvendte materialer. Sådan lukker vi cirklen og skaber bæredygtig kvalitetsmode. En hat er en essentiel del af din garderobe. Den beskytter dig mod elementerne og kan fungere som et absolut statement piece. Så selvom du ikke er barn af 90'erne og ikke stadig associerer bøllehatten med de klassiske 90'er tv-serier, så kan du med adidas' bøllehatte til mænd få lov til at opleve, hvorfor disse accessories er blevet et stykke ikoniske modehistorie. En bøllehat beskytter ikke bare øjnene, men hele vejen rundt. 360 graders skygge giver total beskyttelse på de solrige dage. Dette gør bøllehatten utrolig praktisk til de lange dage i solen. Da den fås i så mange, spændende varianter kan du finde en, som passer perfekt til lejligheden. De mere farverige indgår uden problemer i den sprudlende festival-garderobe hvor de mere afdæmpede går til både hverdag og sport.