alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Brune herresko

 
[29]

adidas brune herresko giver høj komfort og et stilrent look

Dine fødder, bærer dig rundt hver evig, eneste dag. Det er derfor, vi skal passe ekstra godt på dem. Det er vigtigt, at vi går i sko, som støtter op om føddernes bevægelser, som er åndbare og som absorberer stød fra vores mange, daglige skridt. adidas' brede kollektioner af brune sko til mænd kommer i flere varianter. Fra de overflade-specifikke til all-round skoene. Fra de vintage inspirerede sneakers til den klassiske, adidas silhuet. Om du snører skoene før kampen eller vil have en behagelig festsko, så finder du dit næste yndlingspar her. Hvad enten du skal til fest, vil klatre på klippesiden eller skal en sen aften i træningscenteret, så finder du brune herresko som passer til dine, unikke behov. Sko med medium stiv mellemsål giver komfort på både klatrevæk, vandretrail og på den urbane asfalt. Stealth® C4 gummi ydersål giver uovertruffet greb. Den perfekte, brune hverdagssko for den aktive skater eller streetstyle entusiast har dobbeltlag i "ollie-zonen", hvilket giver en slidstærk og stødabsorberende let mellemsål,. Du får suveræn komfort med klassisk vintagelook, skabt med moderne teknologi.

Sneakers, sportssko, sandaler. Vi har brune herresko som matcher dig.

De fleste sneakers havde deres spæde begyndelse som tekniske sportssko. adidas har lavet kombinationen, som integrerer sportens teknologi med hverdagens komfort. Om du leder efter den sporty silhuet eller den brune statement sko, så finder du dem her. Den chunky 90'er silhuet eller det stilrene yacht club vibe. Den brune herresko er en tidsløs klassiker. Vores herresko kommer både i lækre lædervarianter, i genanvendt polyester og slidstærkt ruskind. De støttende mellemsåle sikrer optimal komfort. Vores brune mountainbikesko har skridsikker ydersål, som holder dine fødder sikkert på pedalerne, selv når du udfordrer tyngdekraften. De har et afslappet hverdagslook, som passer både på og ved siden af cyklen.