alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mavetasker til mænd

 
[57]
1 / 2
Side:af 2

Mavetasker til mænd: en taskeløsning af den fikse slags

Når du kun har brug for lidt hverdagsting på vejen, er mavetasker til mænd løsningen. De populære bæltetasker har fået en renæssance af dimensioner. De praktiske designs sørger for, at du har hænderne fri til andre ting. Stavgang, golf, fisketur eller løb. Der er ingen sportsgrænser for, hvornår du kan have brug for det fikse design. Slut med ondt i skulder og ryg af tunge tasker. Mavetasker til mænd er den lette og funktionelle opbevaringsløsning rundt om livet. Bær den også tværs over brystet for en opdateret streetwear-attitude. Du har det hele lige ved hånden. Mavetasker til mænd har plads til mere, end de umiddelbart syner. Golfbolde, øretelefoner, gels, gadgets, svedbånd og dine personlige ting. Fyld op med uundværlige småting, som du skal bruge på farten. Indvendig rumdeling giver dig de optimale betingelser for at organisere dit habengut.

Mavetasker til herrer – så bliver det ikke mere praktisk

Et enkelt klik om taljen og du er klar til at tage afsted. Mavetasker til mænd kan tilpasses din præcise pasform. Remme og spænder kan justeres, så tasken sidder lige som du vil have det. Bæredygtighed er helt oppe i tiden. Hos adidas er det i den grad også fremtiden. Mavetasker til mænd i genanvendte materialer giver dig et ekstra tema at tænke over. Reducering af emissioner er vejen frem og du kan blive en del af miljøfællesskabet med en bæredygtig bæltetaske. Brug den alene, når du kan klare dig med de mest essentielle fornødenheder, eller supplér med andre typer af tasker. Mavetasker til mænd holder styr på det vigtigste, når du hygger på festival samt til alverdens aktiviteter med lav intensitet. Skal du rigtig op i fart med løb i højeste tempo kommer ventilerende paneler dig til undsætning. Bæltetasker er de små smarte designs, som alle går med. Og du kan eje din egen individuelle model.