alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Badebukser til mænd

 
[24]

Badebukser til mænd skal kunne klare jobbet

Man kunne tro at herrebadebukser kun har én opgave, hvilket sådan set også er korrekt. Men bukser som skal kunne holde til klorvand eller sol og saltvand på stranden, skal altså kunne klare nogle ret strenge strabadser. Til dette formål har adidas udviklet forskellige teknologier og taget forskellige funktioner i brug, for at skabe det de bedst mulige badebukser. Klorresistent Infinitex Fitness Eco-stof sikrer lang holdbarhed, genanvendt ECONYL®-garn nedsætter aftrykket på miljøet og forbruget af råvarer, mens UPF 50+ UV-beskyttelse værner din hud mod solens skadelige stråler. Her er også badebukser til mænd designet til at kunne bruges til en heftig workout i vandet, med den bevægelsesfrihed og fleksibilitet som netop det kræver. Stilmæssigt spænder udvalget fra korte til lange badebukser. Alt efter behov og smag skulle du kunne vælge noget, der passer dig og dine ønsker.

Tætte og støttende badebukser til mænd som sætter ind rette sted

Badebukserne her er udviklet specielt så de fungerer optimalt i de situationer du har brug for, og yder støtte og strammer op de steder som hjælper med lige at give dig de sidste afgørende millimeter som kræves for at komme først. Badebukserne er skabt så de er behagelige, sikre og holdbare i både salt- og klorvand, begge dele ting som kan være hårde ved tøj, ligesom i solen på stranden eller skibsdækket, efter en god svømmetur. Badebukserne er også skabt så du undgår de behøver blive fedtede og dermed kan komme til at se nussede ud. Herrebadebukserne her er også fremstillet i lækre farver og med features som sikrer, at du er smart klædt på, selv på stranden eller pooldækket under et cruise, for eksempel med adidas klassiske 3-Stripes logo. Og trods den tætte pasform er de lavet, så de er behagelige og kan strækkes og klare det som nu forventes af et par badebukser i et aktivt liv.