alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Lette jakker

 
[505]
1 / 11
Side:af 11

Modstå regn og blæst under træningen i adidas lette jakker

Selv om du sikkert bruger tid på at tjekke vejrudsigten, før du bevæger dig udenfor, kan vejret skifte fra sol til regn på kort tid. Hvis du ikke vil have din tur ødelagt af dårligt vejr, er det vigtigt at medbringe det rigtige overtøj. adidas lette jakker beskytter dig mod alt vejr fra let regn til hård blæst og lidt kraftigere byger. De er tilmed lette, og de fylder ikke ret meget, så du kan nemt finde plads til dem i en lille taske. Det vind- og vandafvisende materiale WIND.RDY holder en let regnbyge ude, mens det vandtætte materiale RAIN.RDY kan klare lidt mere vand end bare en regnbyge. RAIN.RDY består af to lag med en åndbar membran, der sørger for, at din kropsvarme ikke bliver fanget mellem din hud og jakkens inderside. Dermed undgår du at overophede og blive drivvåd.

Opgradér din outdoor-garderobe med alsidige lette jakker til alle fire årstider

Trænger du til lidt mere isolering end en tynd skaljakke, kan du altid hive en ultralet dunjakke ud af skabet. Den vind- og vandafvisende Conextbaffles-dunkonstruktion giver dig optimal varme og er sat sammen uden syninger, der forbedrer vind- og vandafvisning. Under koldere vejrforhold er det vigtigt, at du holder dig tør for at undgå at fryse. Kolde muskler præsterer ikke lige så godt som gennemvarme muskler. Og skulle vejrguderne vise sig fra deres værste side, kan du beskytte dit ansigt og trække hætten op over hovedet. Den høje krave beskytter samtidig din hals mod uvejret.

Undgå at blive viklet ind i ledningen fra dine høretelefoner

Det giver et ekstra boost at høre musik under træningen. Din opmærksomhed bliver ledt væk fra smerte og træthed, og dine bevægelser kan synkroniseres med musikkens rytme, men ledningen fra dine høretelefoner kan være generende og kan risikere at hænge fast i grene, når du løber rundt inde i skoven. Lommerne i adidas lette jakker har indvendige medieudgange, som holder styr på musikken og dine høretelefoner. Sammensæt den perfekte playliste og kom af sted.