alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Kun hos adidas

 
[912]
Løb Sort Ultra 4DFWD skoLøb Sort Ultra 4DFWD sko

Ultra 4DFWD sko

Løb

Oplev unik sportsmode hos adidas

adidas har et stort udvalg af produkter, som du kun finder hos adidas. Disse produkter finder du kun hos adidas – online og i butikkerne – samt hos udvalgte partnere. Udforsk vores store udvalg af fodtøj, sportstøj, tilbehør og Originals, og sæt et unikt adidas-præg på tilværelsen. adidas har været på markedet inden for sportstøj, -udstyr og -sko siden 1940'erne. Så leder du efter behageligt og stilsikkert sportstøj, sneakers og udstyr, finder du det her. Skil dig ud med adidas!

Eksklusivt udvalg fra adidas

Er du på udkig efter nye løbesko eller et nyt outfit til løbeturen? Er det tid til at finde nyt fitnesstøj, så du kan give den ekstra gas i træningscentret? Eller føler du dig bare bedst tilpas i behageligt tøj fra adidas? Så gå på opdagelse i vores store udvalg af unikt sportstøj, loungewear og udstyr til dit næste eventyr. Leder du efter bestemte designere? adidas sammenarbejder med nogle af branchens mest interessante designere, og du finder eksklusive kollektioner fra Stella McCartney, Stan Smith, Pharrell Williams og mange flere.

Specialkollektioner andre eksklusive produkter – kun hos adidas

Kun hos adidas – her finder du specialkollektioner, unikke drops og eksklusive farvekombinationer, som du ikke finder andre steder. Men det betyder ikke, at udvalget er lille! Brug vores filtre og kategorier til at finde lige præcis den farve, størrelse og style, som du er på udkig efter. Produkterne her på siden fås kun hos adidas, så tag dig god tid til at browse rundt i det unikke udvalg. Her finder du netop de unikke adidas-produkter, som du står og mangler.