alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Kompressionsærmer & armbind

 
[10]

Træn uforstyrret med de fugtabsorberende adidas sportarmbånd

Skru blot op for din trænings tempo og intensitet vel vidende, at du har fuld kontrol. Cardio, HIT, crosstraining, tennis eller løb. De tempoprægede sportsgrene får varme til at kulminere i det indre. Din krop arbejder intenst på at kontrollere temperaturen og afhjælpe ophedning ved at udsende dråber af sved, og pludselig glider alt af armene – dog ikke de tætsiddende retro sportarmbånd fra adidas. Det absorberende stof og den banebrydende AEROREADY-teknologi suger sved og fugt til sig, så du kan træne uforstyrret. En dyb indånding og en kort timeout. Pust ud. Tør panden. Den rare, tørre fornemmelse varer ved fra start til slut, når du ifører dig et letvægtsarmbind, som aldrig tynger. Et tæt greb og sublimt fit om håndleddet gør, at dit sportsarmbånd bliver, hvor det skal – solidt plantet på håndleddet. Det er din ven i nøden, når det er tid til at vise, hvad du dur til inden for sportens spændende verden.

Arm-ærmer med kompression bringer støtte og komfort til træning

Støttende kompressionsærmer i lækre designs øger blodcirkuleringen, så du kan bevare fokus og ydeevne i de afgørende øjeblikke, og oveni købet med en ekstra tand af charme og selvtillid. En bedre cirkulation er med til at reducere træthed og forhindre hævelse i muskelgrupper, så skader på kroppen afværges. Komforten er i fokus med det bløde, lette og fugtabsorberende stof, der omslutter dine arme i et optimalt fit. Pasformen vægtet, så du blot skal koncentrere dig om at yde dit maksimale. Refleksdetaljerne tilføjet de mange arm-ærmer gør, at du kan dedikere tiden til din sport uanset tidspunktet på døgnet og kan færdes nemmere og mere sikkert i trafikken i de mørke timer. Retro-looket og det dæmpede farvevalg fuldender de mange adidas arm-ærmer og sportarmbånd. Der er absolut ingen tvivl – inspirationen er hentet fra 70’erne og 80’ernes tennisbane.