alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Klubber · Tøj

 
[551]
1 / 12
Side:af 12

Vis hvem dit hjerte banker for

Her tænker vi naturligvis på den eneste ene klub, som du ynder at heppe på, og som du føler dig forbundet med. Nu kan du føle dig endnu mere forbundet med din favoritklub ved at købe deres klubdragt lige her. Mind vennerne om din klubs seneste, store triumfer med en af de specielle trøjer, som fejrer nogle af sportens største mesterskaber. Alt sammen fremstillet i den sædvanlige, høje kvalitet, som du forventer fra adidas, og med funktioner til at gøre tøjet behageligt og praktisk at have på, selv hvis du får lyst til at spille i det eller have det på i fitnesscentret. Tøjet benytter sig af teknologien AEROREADY, der virker fugtabsorberende. Genanvendt polyester er også at finde i flere af produkterne her, hvilket nedsætter forbruget af resurser og emissioner i forbindelse med produktionen.

Vis din støtte og se godt ud

Uanset hvilken klub du hepper på, så har vi her smarte, veldesignede klubdragter, hvor selv den mindste detalje har været med i overvejelserne. Farverne og farvesammensætningerne er nøje afstemt og typisk dikteret af flere års traditioner i hver klub. Er du ikke helt med på farvevalget eller designet på den aktuelle klubdragt, så har de fleste af klubberne en eller to klubdragter i alternative farver. Alle delene er naturligvis originale og fremstillet i samarbejde med klubberne. Flere af klubberne har også lidt ekstra dele du kan vælge til, eller blot have for sig selv, som jakker, lange sweaters og træningsbukser. Som en yderligere detalje har langt de fleste dele en smukt broderet udgave af det originale klublogo på. Her er naturligvis også tænkt på hele familien, så du kan finde en klubdragt til hende, ham og sågar også til de små, så I kan samles om jeres støtte, hvad enten det er på stadion, foran fjernsynet eller i gode venners lag.