alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Softshelljakker og hybridjakker

 
[27]

Softshelljakker: overtøj du vil elske at have i garderoben

Omskifteligt vejr kræver overtøj, der kan modstå elementerne. adidas vejr er sportsvejr – og det gælder hele året rundt. Derfor er softshelljakker altid et hit. Dyrk dine yndlingsaktiviteter med softshelljakker som det yderste lag, eller kombinér dig ud af de forskellige årstider. Jakkernes bløde fleece-bagsider kan du ganske enkelt ikke undvære, når vinden skal holdes ude. De isolerende materialer sikrer et varmt klima omkring overkroppen, så du kan dyrke sport udendørs hele året. Selv lettere byger klarer softshelljakker problemfrit. Vandet afvises på overfladerne og preller af. Kraftig regn og fugt kræver dog en decideret skal-beklædning, som adidas også er behjælpelig med i form af regnjakker. Softshelljakker med AEROREADY er din garanti mod fugt, så du kan holde kroppen tør, når du er aktiv. Hurtigttørrende tekstiler sørger for, at du nemt kan ryste en byge af dig og komme tør videre i træningsprogrammet.

Shelljakker er dit beskyttende skjold mod vind og vand

Atletiske snit og funktionelle detaljer er en del af de mange softshelljakker. Pasformerne er intakte, så du kan gebærde dig fra A til B, eller indtage sportsbanerne med komfort og bevægelsesfrihed. Direkte på huden kan du glæde dig til overtøj i genanvendte materialer, som værner om både dig og naturen. Gennem genanvendelighed i overtøjet spares der på resurser og emissioner. Sport på cykel, gåben, båd, board eller andet er uundgåeligt uden en byge eller et blæsevejr på vejen. Heldigvis holder softshelljakker elementerne ude, så du ufortrødent kan fortsætte med dine performances. På de barske årstider bruger du blot din softshell som isolerende mellemlag inden under en hardshelljakke. Selv på de værste dage, hvor træningen bare skal overstås kan du forlade dig på høj vindkrave og hætte, så beskyttelsen er i top og motivationen stiger. Softshelljakker er et casual valg til hverdagsbrug samt et funktionelt valg til alle dine sportsgrene.