alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hvide toppe

 
[84]
1 / 2
Side:af 2

Hvide toppe er fast basisdel på dit grundlook

Farven hvid pynter på alle og giver uanede muligheder for tøjsammensætninger. Som en ren og klassisk farve hører den til i enhver garderobe. Bliv klar til din næste træningstime i hvide toppe, som er perfekt luftige og lette i udtrykket. Farven er praktisk til udendørssport, hvor den ikke suger solens varme til sig. Hvide toppe er uden ærmer, så du får fri bevægelighed i armene, når der skal kastes med bold. Eller når du skal svinge ketsjer og køller. Tag endelig også en gymnastiktime med vejrmøller og udstrækning. Giv den gas med sjippetov, romaskine, bænkpres og alle de andre træningsprogrammer. Du har ingen ærmer der generer under træning og i kamp. Hvide toppe gør hele familien sportsklar og sommerklar, så de bare skuldre kan blive luftet i det skønne vejr. Til kvinderne er der naturligvis sports-bh’er til at holde på formerne indenunder, når der skal løbes stærkt.

Hvide toppe: et klassisk valg du aldrig fortryder

Farven hvid og toppe. Den mest funktionelle konstellation, som giver dig fordele til træning. Ud over at være korte og luftige samt hvide og kølende, så er sved heller ikke tydelig på farven hvid. Men du behøver ikke at bekymre dig om det, for åndbare stoffer holder kroppen tør og ventileret. AEROREADY står for at skabe svedtransportering, så tekstilerne ikke bliver gennemblødt. Disse tekniske udviklinger sammen med ærmeløse looks sender dig ud til sportssessioner med komforten i behold. Vores engagement i Better Cotton-initiativet sætter en ekstra krølle på halen i form af forbedret bomuldsdyrkning og genanvendelighed. Hel hvid med et lille diskret adidas-logo, eller et stort markant Trefoil på brystet i alle regnbuens farver. Stilmæssigt er der noget for alle – også for tidens sporty fashionistas, der giver den gas i cropped toppe med spaghettistropper.