alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hvidt tøj

 
[1028]
Pris
96 kr. - 2.799 kr.
962799

Skab basis for hverdag og klædeskab med hvidt tøj

Klassiske farver er basis for enhver garderobe. Fuldend klædeskabet med trendy hvidt tøj, der følger dig i alt fra træning og intense udfoldelser til gadebillede og rendezvous med vennerne. De bløde fornemmelser varer ved i strækbart og fleksibelt hvidt tøj, som dækker over alt fra store hoodies og lange afkølende bukseben til essentielle T-shirts og tights med sublimt fit. En bred og omfavnende kategori, der gør det ligetil og let at opgradere klædeskab og hverdag.

Træn igennem iført hvidt tøj der leder sveden væk

Markedets nyeste teknologier bakker op om din komfort og performance. Kølende stof leder sveden væk fra huden, mens absorberende AEROREADY får bugt med fugtgener. Resultatet er, at du holdes tør. Også når indholdet af dagens træning består af høje spring og intense spurts, der uundgåeligt får sveden til at pible frem på panden. Tag fuld kontrol over din krops klima med temperaturregulerende og svedtransporterende hvidt tøj fra adidas.   

De gode fornemmelser styrket med bæredygtigt hvidt tøj

Gør de bæredygtige tiltag til en naturlig del af din hverdag og træning. Hvidt tøj fra adidas fremstillet af genanvendte materialer medvirker til at nedsætte forbruget af jordens knappe ressourcer samt mindsker udledningen af skadelige emissioner. I samme ånd bakker vi op om den globale bomuldsdyrkning og bønders vilkår via Better Cotton-samarbejdet. I nutidens verden er der ikke plads til at gå på kompromis med klima og miljø.

De dybe stræk og benløft bakket op af fri bevægelighed

Almindelig, tæt eller løs. Din krop. Du bestemmer pasformen. adidas hvidt tøj støtter op og går i et med dine bevægelser. Strækbart, elastisk og med Flatlock-sømme, der reducerer gnidninger og hudirritation. Valget er dit, når det igen er tid til at vise, hvad du dur til. Fuld opbakning og forståelse for din sport, så du kan stå distancen uanset, hvad du krydrer hverdagen med.