alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Hvide tasker

 
[12]
Shopper taske
Classic rygsæk
adidas x Classic LEGO® bæltetaske
R.Y.V. rygsæk
R.Y.V. Allover Print Festival taske
R.Y.V. Allover Print rygsæk
Classic Boxy rygsæk

Hvide tasker: opbevaring i den friskeste farve

Har du en yndlingsfarve, eller ønsker du at prøve noget nyt? Til din opbevaring kan du vælge fra en adidas-palet af farver. Hvid er den rene og opfriskende farve, som ser superattraktiv ud på tasker. Hvide tasker er dine accessories, der pynter, og samtidig har en uundværlig funktion. En kort eller lang rejse, en endagstur eller hverdagsbrug. Hvide tasker opfylder alle dine behov. Ovenikøbet med genanvendte materialer takket være vores miljøbevidste fokus på reducering af emissioner. Gå lange ture i alverdens storbyer på spændende sightseeing. Løb efter bussen eller tag på cykelture i solskin. Hvide tasker med AEROREADY sørger nemlig for at yde svedtransportering, så du ikke får våd ryg. Rygsække med ventilering og åndbarhed er lige sagen, når komforten skal være i top undervejs. De funktionelle og smarte rygsække opbevarer dine sager med stil.

Hvide tasker holder dine ting for dig med skønhed

En kridhvid i den fineste, sarte nuance. Eller en beige og cremefarvet. Måske en tone et sted derimellem. Hvide tasker har mange forskellige udtryk. Og du vælger selv din favorit. Så du får plads til sportstøj, hverdagsting, indkøbsvarer eller hvad end du bringer med dig. En rejsetaske til turene sydpå eller weekendrejser i det danske land. Bæltetasker til skaterture, festivaler eller streetsmart hverdagsbrug. Eller hvide tasker som sportstasker, når træningen kalder. adidas har revolutioneret taskeverdenen med hvide tasker i avantgard- looks. Nye former og måder at lukke taskerne på giver kant til dit look, når du manøvrerer rundt i kendt eller ukendt terræn. Funktionel rumdeling, polstrede skulderstropper og justerbare remme giver dig alle muligheder for at tilpasse din oppakning til din kropsstørrelse og pasform. Hvide tasker med vandafvisende overflader holder dine ting tørre når du bliver fanget i enbyge. Atletiske looks vidner om, at du har sportsinteressen intakt sammen med adidas-logoet, der ikke lader nogen tvivl om dit tilhørsforhold.