alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Hvide sokker

 
[68]
1 / 2
Side:af 2

Hop i et par ikoniske hvide sokker fra adidas

Du kommer ikke udenom, at den klassiske tennissok, er direkte forbundet med sportens verden. Hvad end du spiller tennis, fodbold, vil have vægtløfterstrømper med ekstra støtte eller bare gerne vil have et par sporty kvalitetssokker, så er adidas hvide sokker din redning. Vælg ankelsokker til sommerskoen eller hiv de klassiske tennissokker op over anklerne og vis det ikoniske adidas logo frem over skoenes kant. 

Hvide sokker for et klassisk street style look

De er fremstillet til træning, sport og afslappede dage med vennerne. Fra enkelte par sokker til livets mange begivenheder eller de store multi-packs med 6 par sokker, hvis du bare ikke kan få nok. De klassiske hvide sokker med adidas logo ved kanten fås både parvis og som multipack. De er lavet af en lækker blanding af bomuld, polyester og elastan. Den støddæmpende hæl giver støtte dagen igennem og det lækre mix af materialer giver åndbarhed og komfort. Den udvidede tåsøm giver en glat fornemmelse ved tæerne.

Ankelsokker til sport og fest

Der er ikke noget mere irriterende end et par ankelsokker, som bliver ved med at falde ned. adidas hvide sokker med low cut svøber sig om fødderne dagen lang og bliver siddende hvor de skal. Det strikkende bomuld føles blødt mod fødderne. Den indbyggede svangstøtte giver en tætsiddende pasform, så sokkerne bliver siddende hvor de skal. Skal du til fest og vil du gerne have helt usynlige sokker? No show hvide sokker er helt usynlige i ballerina sandalen eller dine nye sommer sneaks? Glem de kluntede sokker, som skal skubbes ned i skoene. No show sokker bliver siddende hvor de skal og giver et bart look ved anklerne. Den skridsikre hæl gør dem sikre at have på. Vil du også have lidt farve i sokkeskuffen? Så vælg en 3 - eller 6 pack, som indeholder både hvide og farvede sokker.