alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hvide shorts

 
[79]
Pris
89 kr. - 599 kr.
89599
1 / 2
Side:af 2

Hvide shorts: et stilrent look er vejen frem

Masser af landshold og klubhold - inden for alt fra fodbold til håndbold, spiller i hvide shorts. Den klassiske, rene farve er stilsikker, når de største pokaler er på spil. Den seriøse farve vidner om ambitioner og fight på alle planer. Tennis og golf – to mere eksklusive sportsgrene med status bruger også hvide shorts. Du kan identificere dig med store sportsstjerner, når du dyrker din egen yndlingssport. Den kølige farve er meget praktisk om sommeren, da den – modsat sort – ikke bliver hurtigt opvarmet. Uanset hvad hjælper innovativ teknologi med at holde dig tør. AEROREADY er udviklingen, der skaber svedtransportering, så du slipper for gennemblødte hvide shorts. Elastiske taljer med løbesnor giver de optimale betingelser for at indstille dine shorts til din specifikke pasform. Elastikkerne holder shortsene perfekt på plads, mens fleksibiliteten giver dig øget bevægelsesfrihed.

Hvide shorts – en allestedsnærværende farve med succes

Ekstra kort, lårkort, knælange eller fuld længde. Giv dig fuldt ud til maraton og hækkeløb, hvor dine stænger kan udfolde sig maksimalt til kilometervis af løb i ultrakorte designs. Knælange shorts er dit faste look til fodbold og basketball, hvor den løstsiddende pasform lader dig hoppe, og retningsskifte på livet løs. Hvide shorts er garanti for et mere formelt tvist, som problemløst kan kombineres med en hvilken som helst anden farve. Genanvendte materialer bidrager med et optimeret miljøfokus, hvor emissioner reduceres og du får et ekstra aspekt med på dit sportslook. Kridhvide shorts til en runde på fairway sætter standarden for din næste Hole in One. Mens hvide shorts med klublogo ikke lader nogen tvivl om, hvem du hepper på. Hvid alene eller i kombination med andre farver. Du vil altid være stilsikker klædt på i farven, der til hver en tid er sommerlig og forfriskende, med sin sarte fremtoning.