alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Hvide sandaler

 
[25]

Mød sommeren med et par komfortable stødabsorberende hvide sandaler

Gå sommer og sol i møde med et par alsidige hvide sandaler fra adidas. Det trendy fodtøj fragter dig fra vandkanten til byens gader med nye mængder af sublim komfort og altfavnende stil. De bløde, støddæmpende fornemmelser tilført hvert et skridt med letvægtig EVA-ydersål og komfortabel fodseng. Forkæl dig selv med et par hvide sandaler , der returnerer energi for hvert skridt du tager. Boost er den gavmilde teknologi og innovative mellemsål, der puster nyt liv i trætte fødder. Nu kan du en gang for alle vinke farvel til slidte fødder, der stritter imod, når der skal samarbejdes og findes vej gennem livets varierede indhold. En åndbar følelse er tilsat de skelsættende hvide sandaler, så du bevarer de friske fornemmelser skridt efter skridt. Simpel slip-on konstruktion gør det ligetil at stikke i dine hvide flip flops, så du kan være ude af døren på et splitsekund.

adidas hvide sandaler er den uundværlige følgesvend til strandliv og rejser

Nyd livet ved vandet, når årets varme dage igen står for døren eller rejser til fjerne himmelstrøg fylder kalenderen og lokker med nye oplevelser. Med sine hurtigtørrende egenskaber og smarte removerdele i PU er de badevenlige hvide sandaler den optimale følgesvend på sommerens rejser og udflugter til strand og badevand. Det alsidige look og simple farvevalg fragter dig let og elegant fra strand og badevand videre til aftenens restaurantbesøg. De trendy hvide sandaler harmonerer med alt fra badetøj til shorts og sommerkjoler. Det betyder fodtøj, der gør sig godt til alle lejligheder, så du slipper for at pakke kufferten med adskillige par. Livet gøres simpelt med adidas hvide sandaler, der omfavner enhver af garderobens øvrige dele. Rejser og skohylder løftes med historiske 3-Stripes og legendarisk Trefoil. Bliv en del af adidas' mangeårige historie og arv.