alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Hvide kjoler og nederdele

 
[6]

Med hvide kjoler og nederdele er du stilsikkerheden selv

Elsker du også alt det hvide ligesom adidas? Så kan du selvfølgelig også trække i hvide kjoler og nederdele. Farven hvid bliver ofte forbundet med fred og uskyldighed. Hos os står den for mode og sport. Det er ikke blot den klassiske og velkendte snehvide farve, du kan boltre dig i til hverdag og sport. Hvid skabes i rigtig mange forskellige nuancer og giver dig dermed uendelige muligheder i garderoben. Som en anden tennisdronning kan du skrue dig ned i en velsiddende nederdel og smashe løs, som var du på banen til en Grand Slam. Du kan også blot nyde sommeren, for de fugtabsorberende AEROREADY-materialer sørger for komfort og holder dig tør. Du skal ikke være bange for at ende som Marilyn Monroe med blæsende skørter, da indbyggede tights sørger for strategisk tildækning, når du er aktiv.

Farven hvid klæder alle

Som en del af Better Cotton-initiativet med forbedret global bomuldsdyrkning og masser af genanvendte materialer er hvide kjoler og nederdele lig med omtanke for miljøet. De lækre bløde materialer skaber komfort i topklasse, så du både kan være aktiv og slappe af i dit hvide skrud. adidas har gennem alle årene været lige populær i sportens og modens verden. Derfor kan du også uden videre troppe op til en havefest, en festival eller på job iklædt en af de formsyede kjoler. Stilen er sporty og feminin på samme tid, så match dem med alt fra sneakers til stiletter. Hvide kjoler og nederdele symboliserer renhed og perfektion. Men ikke på den kliniske måde. Logoerne fra adidas og forskellige kombinationsfarver skaber moderne kontraster, så du kan nyde farven hvid med stil og individualitet. Hvide kjoler og nederdele byder også på mange funktionelle detaljer, som elastiske taljebånd, lommer, sideslidser og meget andet nyttigt. Du kan også nyde godt af, at hvid er en kølig farve, der modsat sort, ikke bliver bagende varm om sommeren.