alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Hvide joggingbukser

 
[27]
Størrelsesudvalg
Pris
159 kr. - 6.500 kr.
1596500

Bring 90’er stilen til mode igen med cool, hvide joggingbukser

Du kan måske huske tiden, og ser tilbage på dengang med glæde. Ellers kan du med garanti få en masse historier om dengang i 90’erne. Nu kan du bringe 90’erne ind i dagens samfund, med nogle hippe hvide joggingbukser, der med logo og 3-Stripes bringer tiden tilbage til gaderne i dag. Stemningen vil måske være en anden, og en af forskellene vil uden tvivl være, at mange af de andre du møder på din vej, vil med det samme hive deres smartphone op af lommen og se efter samme smarte look som dit. De hvide joggingbukser skaber nærmest en ny dimension af, hvor bløde og behagelige bukser kan være, og kunne benene tale, ville de helt sikkert sige, at de aldrig ville gå i andet bagefter. De hvide joggingbukser er et frisk bud på den klassiske sportsstil, som er blevet gjort moderne og hip igen her mange år efter 90’erne. Du kan finde modeller med tætsiddende ben, eller varianter der har noget mere plads til benene. Alle modellerne er bløde og lette, samt ikke mindst behagelige at have på.

Brug de hvide joggingbukser til træning og til sjov

Med et af de mange par hvide joggingbukser fra adidas er mulighederne næsten uendelige. Du kan finde et par og bruge dem til løb eller træning, da de er lette, de er behagelige og de er praktiske til træningen. Omvendt kan du også finde det rette elegante og moderne par hvide joggingbukser, og gå studiet eller skolen i møde med stil. De er dejlige at have på til hverdag, både indenfor hjemmets fire vægge, men også udenfor med vennerne. De kan ganske let kombineres med en række forskellige trøjer eller T-shirts, så de gør det nemt at finde et passende outfit alle dage.