alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hvide handsker

 
[12]
Børn Fodbold Hvid Tiro Club målmandshandskerBørn Fodbold Hvid Tiro Club målmandshandsker

Tiro Club målmandshandsker

Børn Fodbold

Golf Hvid Ultimate Leather handskeGolf Hvid Ultimate Leather handske

Ultimate Leather handske

Golf

Fodbold Hvid Tiro Pro målmandshandskerFodbold Hvid Tiro Pro målmandshandsker

Tiro Pro målmandshandsker

Fodbold

Fodbold Hvid Tiro League målmandshandskerFodbold Hvid Tiro League målmandshandsker

Tiro League målmandshandsker

Fodbold

Fodbold Hvid Tiro Club målmandshandskerFodbold Hvid Tiro Club målmandshandsker

Tiro Club målmandshandsker

Fodbold

Hvide handsker: grib modstanderen ud af banen

Vis dit værd som ellevte mand eller kvinde på banen. Du er sidste skanse, som redder holdet, og alt forløser sig i sejrsrus og tomt bur i jeres ende. Sammenholdet er intakt og forsvaret forlader sig på dig, når du med årvågenhed og talent styrer løjerne med et par hvide handsker. Vi er med til de største fodboldturneringer i verden, hvor alt er på spil. Du kan nyde godt af ekspertisen på egne hænder, så du bliver klar til at bokse bolden perfekt væk. Flyv strategisk ud med perfekt timing og lad dine hvide handsker agere skjold mod kanonskud fra modstanderen. Og saml så op, når holdkammerater lægger bolden tilbage og lader dig tage målspark med præcision. Et slidstærkt lag latex bidrager med stødabsorbering. Så du ikke mærker boldens kraft, men kan blokere og lave parader i alle vinkler og positioner. Samtidig giver latex optimeret greb, for du skulle nødig tabe bolden i fødderne på fjenden.

Hvide handsker: din faste håndsikkerhed i kampen

Bløde fingre, der knækker bagud, dur ikke. Så nyd hvide handsker med stivere, som støtter dine fingre, og giver modstand til boldens skudstyrke. Håndflader i et miks af polyester, bomuld og gummi giver tilpas fleksibilitet, så dine hænder aldrig føler sig fastlåste og begrænsede. Du føler dig mere klar end nogensinde. Hvide handsker med Demonskin giver øget boldkontrol. Frygt ikke en glidende bold på overfladerne, men boks væk med overlegen sikkerhed takket være de aggressive spikes. Kompressionsåbninger, der slanger sig op langs håndleddene, giver øget støtte og stabilitet. Så du kan minimere rystelser i hænderne, når bolden klasker mod håndfladerne. Sug bolden til dig og grib med selvsikkerhed. Nyd pasformerne med hjælp fra elastikker og velcroluk, som tilpasser sig din personlige størrelse. Åndbare og svedtransporterende materialer afslutter hvide handsker. Dermed har du tørre hænder under hele kampen og kan vise vejen mod sejr.