alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Hvide bukser

 
[53]
Pris
244 kr. - 6.500 kr.
2446500
1 / 2
Side:af 2

En kollektion af hvide bukser med grønne tendenser

Bring det rå streetlook ind i din hverdag med sortimentet af sporty hvide bukser fra adidas. Skelsættende designs kombineret med de nyeste teknologier for at levere funktionelle bukser der favner tidens ånd og rykker dig fra træningen over dansegulvet til hverdagen. Hop med på de grønne tendenser iført et par hvide bukser sammensat af genanvendte materialer såsom polyester. Både udledningen af emissioner og forbruget af ressourcer er formindsket via de bæredygtige tiltag. Ligeså får du bæredygtig bomuld med Better Cotton-initiativet. Producenters vilkår i fokus, så du kan klæde dig på med god samvittighed.

Vink farvel til gener med bukser i hvide farver og giv dig hen til din sport

Giv dig fuldt ud til din træning uden at skulle bekymre dig om unødige gener. Hvide bukser i svedtransportende stof afleder fugt fra huden, så du forbliver tør under træningen. Strækbare egenskaber resulterer i en bevægelighed, der tillader både høje benløft og intense stræk. Kast dig over udendørstræning med hvide bukser tilsat vandafvisende overflader. Regn er ikke længere en hindring, når grønne omgivelser trækker i dig. Gem nøgler og mobil ad vejen i de mange for- og baglommer. Juster pasformen med trykknapper, eller vælg et par hvide bukser med aftagelige ben. Alt til din sport, så du kan stå distancen, når det trækker op til storm.    

Et par hvide bukser der får din garderobe til at takke dig

Intet skaber basis for en god garderobe som beklædningsdele i enkle, klassiske farver. Mulighederne for at kombinere er uendelige. Enhver farve harmonerer med hvid, hvorfor du netop er blevet introduceret for din nye uundværlige ingrediens til klædeskabet. Ifør dig et par afslappede hvide bukser i hverdagen. Vælg en smal pasform, når byen eller golfbanen skal gøres usikker. Iklæd dig det rå look, når bolden skal dribles afsted på basketballbanen. Sug de mange blikke til dig med legendariske 3-Stripes og Trefoil. Uimodståelige logoer indskriver dig i en uforglemmelig historie.