alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Hvide bælter

 
[1]
Size
Pris
349 kr. - 349 kr.
349

Indtag golfbanen i elegant stil med et af de hvide bælter fra adidas 

De hvide bælter er fremstillet i strækbart materiale, så du er sikret fleksibilitet når du går rundt på golfbanen. Du skal ikke frygte at dine sving bliver hæmmet af dette, tværtimod. Takket være de hvide bælter sidder bukserne perfekt til, og du skal ikke bekymre dig, om hvorvidt de glider ned, vrider sig lidt eller andre småproblemer, du kan have fuldt fokus på at sende bolden mod green og i hul. Der er mulighed for at justere med bæltespændet, så du hele tiden er sikker på, at komforten er i top ved hvert eneste sving med køllen. De er enkle og praktiske, og samtidig er de særdeles flotte i deres snit og look, der er vævet design som kan passe til stort set alt. Så dit outfit vil være i top, så er det op til dig om du får lavet hole-in-one eller ej.

De hvide bælter er en sikker vinder på og udenfor banen

Med et af vores hvide bælter er du også sikret en elegant fremtoning udenfor banen, når du har gået de 18 huller på golfbanen. Med den rette variant vil det fremstå som en flot og helt naturlig del af resten af outfittet, både når du efterfølgende kan fortælle røverhistorier om din runde i klubhuset, men også hvis du er andre steder. De hvide bælter kan naturligvis sagtens anvendes til både møder og den generelle dagligdag på jobbet eller ved festlige lejligheder. De hvide bælter fra adidas formår nemlig at kombinere det enkle og afslappede look, med det elegante og friske look. Så hvad enten det udelukkende er til golf eller til noget helt andet, så vil du kunne finde nogle hvide bælter der lige er det rette for dig og dine behov.