alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Hvide ankelsokker

 
[10]

Hvide ankelsokker - komfort til dine fødder

Sæt dine fødder fri med komfort, når du er undervejs og i bevægelse. Hvide ankelsokker beskytter dine fødder i skoene, så du uhindret kan bevæge dem uden kradsen og kløe. De er dit bløde mellemlag, der på minimalistisk vis får dine sportsfødder fremad. Diskret sidder dine hvide ankelsokker helt lavt, så kun 3-Stripes eller Trefoil designet titter frem på velkendt vis. Når det er for varmt eller upassende med tennissokker og knæsokker, smyger du blot fødderne i et par hvide ankelsokker. Det er helt perfekte strømper til især varme dage, hvor du vil have så lidt som muligt op ad benene. Giv dine tæer den plads, de har brug for. Elastan holder dine tæer naturligt i gang, så hele foden aktiveres med komfort. Sneakers, sandaler eller vandresko. Hvide ankelsokker passer i ethvert stykke fodtøj. Designet flugter med skoenes former og sikrer et naturligt look.

Hvide ankelsokker – strømper til de varmere årstider

Svedige fødder i skoene hæmmer komfort og performance. Du behøver ikke bekymre dig om det, når du bruger hvide ankelsokker med AEROREADY. Teknologien leverer fugtabsorbering, så dine fødder holder tørre. Nyd godt af hælstøtte og flade sømme, som højner komforten. Læg dertil Techfit-teknologien, der holder sokkerne optimalt på plads, og du er klar til at gå eller løbe kilometervis af skridt. Bæredygtighed går igen i alle adidas' processer. Derfor kan du også få glæde af hvide ankelsokker i genanvendt polyester og nylon, hvor der ikke er brugt ny-produceret plastik. Dermed reduceres emissioner og resursespild i rejsen mod 100 procent genanvendelighed. Er du ekstra hård ved dine fødder til maraton eller i enhver presset situation, så vælg hvide ankelsokker med kompression, som ilter blodet bedre og giver hurtigere restitution. Hvide ankelsokker er dit klassiske valg og vi lover dig, at dine fødder får det som blommen i et æg.