alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Hovedtøj

 
[334]
Logo hue
Training pandebånd, 3 pr. pakke
adidas x Messi hue
Adicolor Collegiate Pom hue
Mélange hue
X-City COLD.RDY hue
COLD.RDY Running træningshue
adidas RIFTA hue
Lightweight Metal Badge Baseball kasket
Adicolor 70s Baseball kasket
Runner 4D AEROREADY kasket
Lightweight Metal Badge Baseball kasket
Fisherman hue
3-Stripes Swim hijab
Fleece hue
Manchester United DNA kasket
3-Stripes Swim hijab
Logo hue
Adicolor Contempo Short hue
3-Stripes Swim hijab
Real Madrid hue
Marimekko WIND.RDY bøllehat
Tour Snapback kasket
X- City docker-hat
Terrex Multisport hue
Argentina Dad kasket
Lightweight Embroidered Baseball kasket
Adicolor Cuff hue
3-Stripes Tour kasket
Terrex Multisport hue
adidas x FARM Rio AEROREADY Baseball kasket
Terrex AEROREADY Five-Panel Graphic kasket
Positivisea Print-tørklæde
Adicolor Trefoil bøllehat
Bøllehat
Baseball 3-Stripes Twill kasket
Baseball 3-Stripes Twill kasket
Adicolor Contempo bøllehat
Two-Colored Logo hue
Runner 5P AEROREADY Reflective X-City kasket
Lightweight Metal Badge Baseball kasket
Marimekko AEROREADY Baseball kasket
Terrex AEROREADY Five-Panel Graphic kasket
1 / 7
Side:af 7

Trendy stil tilsat funktionalitet med beskyttende hovedtøj fra adidas

Giv dit gængse hverdagsoufit et ekstra løft med trendy hovedtøj fra adidas, der dyrker det urbane og sporty look. Kasketter med svedtransporterende funktioner leder fugt og sved væk fra ansigtet, så du efterlades med en tør og behagelig følelse, når solen bager og årets varme dage er over os. Slip for at knibe øjnene sammen, og undgå, at solen finder vej til dit ansigt med de brede, buede skygger på de ikoniske kasketter. Alt fra fuld bue til den ganske lette udgave. Dit hovedtøj. Dit unikke valg. 50+ UV-beskyttelse skaber et ekstra værn for din hovedbund, så sommerens varierende indhold og mange aktiviteter kan nydes uden kedelige forbrændinger som følge. Funktionalitet og rå stil i fokus, så du kan holde hovedet klart med trendsættende hovedtøj, der sætter nye rammer for dit outfit. Dyrk dit urbane streetlook med et strejf af unikum leveret af 3-Stripes og Trefoil. Din modefaktor hevet til tops.

En justerbar uldhat eller kasket til hverdagens varierede indhold

Onesize passer alle. Denne funktion forstærkes af hovedtøjets justerbare remme bagpå. Simple spænder gør justering ligetil og let. Tilpas dit adidas uldhovedtøj eller kasketten til din hovedform, og træd ud i byens gader med en nye portion selvtillid og gåpåmod. Fra modige driblinger på fodboldbanens grønne græs og tunge løft i fitnesscentret til din daglige gang og færden på gader og stræder. Det alsidige hovedtøj fra adidas følger dig uanset, hvad du har på agendaen i en travl hverdag. Intet begrænser eller hæmmer, når du er i fuld færd med at nyde livets mange muligheder. Tværtimod løfter hovedtøjet din dagligdag med sit retrolook og de svedhæmmende funktioner. Ingen grund til at vige for nye udfordringer. Gå dem i møde med hovedbeklædning, der matcher alt fra dine favoritjeans til garderobens træningstøj. Invester i modebevidste hatte, med alsidige muligheder for anvendelse.