alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Hovedtøj

 
[367]
Hårbånd 3 Pack
Bøllehat
Lightweight Metal Badge Baseball kasket
AC CLASSIC BB W
Adicolor Contempo Short hue
Reversible Knit hue
Terrex COLD.RDY Merino hue
Adicolor Contempo Short hue
Terrex COLD.RDY Merino halsedisse
Lightweight Metal Badge Baseball kasket
Adicolor Archive Baseball kasket
Real Madrid hue
Terrex AEROREADY Five-Panel Graphic kasket
Adicolor Cuff hue
Arsenal DNA kasket
Terrex COLD.RDY Merino hue
Mexico Home Dad kasket
Runner 4D AEROREADY kasket
adidas RIFTA hue
Logo hue
Terrex Winterised Reversible kasket
Reversible Knit hue
3-Stripes Swim hijab
Germany Winter kasket
Camo Baseball kasket
adidas Originals x André Saraiva Classic Baseball kasket
Terrex COLD.RDY Merino elefanthue
AC CLASSIC BB W
Hue
Adicolor Cuff hue
Daily kasket
Runner 5P AEROREADY Reflective X-City kasket
Hårbånd 3 Pack
Fisherman hue
FC Bayern bøllehat
adidas x Messi hue
Logo hue
Adicolor Five-Panel kasket
Trefoil Baseball kasket
AC BUCKET W
Adicolor Trefoil bøllehat
AC BUCKET W
Trefoil Baseball kasket
1 / 8
Side:af 8

Trendy stil tilsat funktionalitet med beskyttende hovedtøj fra adidas

Giv dit gængse hverdagsoufit et ekstra løft med trendy hovedtøj fra adidas, der dyrker det urbane og sporty look. Kasketter med svedtransporterende funktioner leder fugt og sved væk fra ansigtet, så du efterlades med en tør og behagelig følelse, når solen bager og årets varme dage er over os. Slip for at knibe øjnene sammen, og undgå, at solen finder vej til dit ansigt med de brede, buede skygger på de ikoniske kasketter. Alt fra fuld bue til den ganske lette udgave. Dit hovedtøj. Dit unikke valg. 50+ UV-beskyttelse skaber et ekstra værn for din hovedbund, så sommerens varierende indhold og mange aktiviteter kan nydes uden kedelige forbrændinger som følge. Funktionalitet og rå stil i fokus, så du kan holde hovedet klart med trendsættende hovedtøj, der sætter nye rammer for dit outfit. Dyrk dit urbane streetlook med et strejf af unikum leveret af 3-Stripes og Trefoil. Din modefaktor hevet til tops.

En justerbar uldhat eller kasket til hverdagens varierede indhold

Onesize passer alle. Denne funktion forstærkes af hovedtøjets justerbare remme bagpå. Simple spænder gør justering ligetil og let. Tilpas dit adidas uldhovedtøj eller kasketten til din hovedform, og træd ud i byens gader med en nye portion selvtillid og gåpåmod. Fra modige driblinger på fodboldbanens grønne græs og tunge løft i fitnesscentret til din daglige gang og færden på gader og stræder. Det alsidige hovedtøj fra adidas følger dig uanset, hvad du har på agendaen i en travl hverdag. Intet begrænser eller hæmmer, når du er i fuld færd med at nyde livets mange muligheder. Tværtimod løfter hovedtøjet din dagligdag med sit retrolook og de svedhæmmende funktioner. Ingen grund til at vige for nye udfordringer. Gå dem i møde med hovedbeklædning, der matcher alt fra dine favoritjeans til garderobens træningstøj. Invester i modebevidste hatte, med alsidige muligheder for anvendelse.