alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Hovedtøj

 
[365]
Lightweight Embroidered Baseball kasket
Argentina bøllehat
Trefoil Baseball kasket
Daily kasket
Terrex GORE-TEX INFINIUM hue
Real Madrid hue
Snapback Curved Trucker kasket
Adicolor Cuff hue
Adicolor Five-Panel kasket
Terrex COLD.RDY Merino hue
AR BOBBLE BEANI
Manchester United hue
Logo hue
Logo hue
AC BUCKET W
Fisherman hue
Mélange hue
AC BUCKET W
Terrex Winterised Reversible kasket
adidas by Stella McCartney hue
Two-Colored Logo hue
Baseball 3-Stripes Twill kasket
Adicolor Cuff hue
Lightweight Metal Badge Baseball kasket
Marimekko AEROREADY Baseball kasket
Rifta Baseball kasket
Adicolor Contempo Dad kasket
Adicolor Cuff hue
AEROREADY solskærm
Camo Baseball kasket
AR BOBBLE BEANI
Lightweight Embroidered Baseball kasket
Snapback Curved Trucker kasket
Tiro 21 hue
Adicolor Cuff hue
Faux Fur Pompom hue
Logo hue
adidas RIFTA hue
Mélange hue
Marimekko WIND.RDY bøllehat
Arsenal DNA kasket
Colombia Home Dad kasket
Trefoil Baseball kasket
1 / 8
Side:af 8

Trendy stil tilsat funktionalitet med beskyttende hovedtøj fra adidas

Giv dit gængse hverdagsoufit et ekstra løft med trendy hovedtøj fra adidas, der dyrker det urbane og sporty look. Kasketter med svedtransporterende funktioner leder fugt og sved væk fra ansigtet, så du efterlades med en tør og behagelig følelse, når solen bager og årets varme dage er over os. Slip for at knibe øjnene sammen, og undgå, at solen finder vej til dit ansigt med de brede, buede skygger på de ikoniske kasketter. Alt fra fuld bue til den ganske lette udgave. Dit hovedtøj. Dit unikke valg. 50+ UV-beskyttelse skaber et ekstra værn for din hovedbund, så sommerens varierende indhold og mange aktiviteter kan nydes uden kedelige forbrændinger som følge. Funktionalitet og rå stil i fokus, så du kan holde hovedet klart med trendsættende hovedtøj, der sætter nye rammer for dit outfit. Dyrk dit urbane streetlook med et strejf af unikum leveret af 3-Stripes og Trefoil. Din modefaktor hevet til tops.

En justerbar uldhat eller kasket til hverdagens varierede indhold

Onesize passer alle. Denne funktion forstærkes af hovedtøjets justerbare remme bagpå. Simple spænder gør justering ligetil og let. Tilpas dit adidas uldhovedtøj eller kasketten til din hovedform, og træd ud i byens gader med en nye portion selvtillid og gåpåmod. Fra modige driblinger på fodboldbanens grønne græs og tunge løft i fitnesscentret til din daglige gang og færden på gader og stræder. Det alsidige hovedtøj fra adidas følger dig uanset, hvad du har på agendaen i en travl hverdag. Intet begrænser eller hæmmer, når du er i fuld færd med at nyde livets mange muligheder. Tværtimod løfter hovedtøjet din dagligdag med sit retrolook og de svedhæmmende funktioner. Ingen grund til at vige for nye udfordringer. Gå dem i møde med hovedbeklædning, der matcher alt fra dine favoritjeans til garderobens træningstøj. Invester i modebevidste hatte, med alsidige muligheder for anvendelse.