alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Hockeystave

 
[32]

Hockeystave: styr kampen med det optimale udstyr

Store og små sportsgrene. adidas dækker det hele, hvad enten du er til gigantiske sportsgrene som fodbold og volleyball, eller nichegenrer som hockey. Skøjtebaner er udskiftet med asfalt, når du styrer showet med hockeystave til rullehockey. Inliners, hjelm og handsker er en stor del af dit look, mens hockeystave fuldfører tingene. Klar til træning og kamp med den rette stav, som giver dig aggressiv styring med bolden. Korte hockeystave er skabt til ekstra kontrol på banen. Helt perfekt til angribere, der skal snyde forsvaret med lynhurtigt aftræk og mål til dit team. Lange hockeystave sender dig i kamp med stor rækkevidde, så du kan gafle bolden fra modstanderne, når du selv agerer forsvar. Hårde skud og masser af trækkraft giver dig en pointgivende fordel. Blødt bånd om stavenes toppe giver dig føling og komfort, så næste slag også sidder lige i skabet.

Hockeystave der blæser målmanden omkuld

Du kommer fiks og adræt omkring på banen med hockeystave i letvægtsmaterialer. Et højt indhold af Kromaskin-kulfiber sikrer dig lethed og komfortabel stavstyring. En kerne af epoxy sikrer en slagfast stav, der samtidig lader bolden klæbe til hovedet. Så du med optimal kontrol kan sætte modstanderen og tage det næste afgørende træk. Drag fordel af hockeystave med tekstureret overflade på hovedet, så du kan gribe bolden og spare sekunder, der kommer hele holdet til gavn. Præcision som et falkeøje på banen. Sno dig gennem asfalten og lad en midt-buet profil stille skarpt mod mål. Før bolden på højre eller venstre side af kroppen. Præcis som det passer dig bedst. Hockeystave med hårde kompositelementer giver et højere flextal og samtidig større slagstyrke. Perfekt til at skræmme konkurrenterne. Behold bolden i din besiddelse og send dig og dine fire holdkammerater op i tabellen. Du bliver dagens spiller i skysovs med dine effektive præcisionsslag.