alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Hjemmetræning

 
[488]

Optimér din hjemmetræning med adidas. Uanset om du mangler åndbare basisting eller vil gå den ekstra mil for at holde motivationen oppe, har vi det helt rigtige tøj og udstyr til din hjemmetræning.

Pris
59 kr. - 1.399 kr.
591399
1 / 11
Side:af 11

Optimér din hjemmetræning

Når dagens træningspas af den ene eller anden grund ender i dagligstuen, har vi det helt rigtige udstyr, så du får det fulde udbytte af din træning derhjemme. Her finder du alt fra shorts og tanktops til T-shirts og træningsmåtter. Så uanset årsagen til, at du må lave dine øvelser derhjemme, kan du blive klædt helt rigtigt på. Gå ikke ned på udstyr, bare fordi træningen foregår derhjemme. Slå dig løs i adidas’ omfattende udvalg af stilsikkert træningstøj og andet udstyr til træning i hjemmet.

Giv din træning ideelle forhold

Hader du også, når familiebesøg, caféture eller den nyeste binge-serie kommer i vejen for træningen? Vi kender alle de dage, hvor tiden løber fra os, og den færdigpakkede træningstaske aldrig forlader sin plads i entréen. Hos adidas finder du et håndplukket udvalg af de bedste produkter til at holde dig i gang, uanset hvilke skruebolde hverdagen kaster din vej. Med vores produkter til hjemmetræning, kan du sikre dig, at det i hvert fald ikke er mangel på tid eller lejlighed, der står i vejen. Resten er op til dig.

Hold intensiteten oppe

Når deadlines og træning konkurrerer om din tid, trækker arbejdet tit det længste strå. Det ændrer sig nok ikke lige foreløbig. Til gengæld kan du nemt give din hjemmetræning de bedst tænkelige betingelser med adidas’ store sortiment af tøj og udstyr til træning i hjemmet. Mange frygter en mindre effektiv og intens træning, når det ikke kan foregå i de vante omgivelser i træningscenteret. Måske går det ud over motivationen, når romaskinen må skiftes ud med stuegulvet. Og netop derfor er det oplagt at optimere forholdene med træningstøj fra adidas, som udnytter den nyeste teknologi og de bedste materialer. Viljestyrken og de helt ideelle hjemmeøvelser må du selv stå for.