alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

HIIT

 
[114]
1 / 3
Side:af 3

HIIT: pres din indre styrke ud!

Højintens intervaltræning eller HIIT lader dig rase ud og presse dig selv til det maksimale. Den populære disciplin er hurtig og effektiv at dyrke, og hos adidas har vi tøj, sko og tilbehør, der klæder dig på til strabadserne. Få pulsen op og sveden frem i givende intervaller helt uden at blive gennemblødt, men i stedet med komfort og tørhed. Tekniske AEROREADY leder fugten ud og giver dig velbehag på kroppen. Bliv eksplosiv med korte træningspas og længere restitution med godt med elastan i tekstilerne, der giver dig øget strækbarhed, som lader din krop komme ud i alle hjørner og kroge med bevægelsesfrihed. Hold træningstøjet komfortabelt på plads under alle øvelser med Techfit med kompressionsvirkning, der følger dig hele vejen med ætsiddende muskelstøtte, der reducerer restitutionstiden. HIIT udendørs? Det er intet problem med COLD.RDY ved din side. Den funktionelle udvikling yder isolation, samtidig med at du slipper af med overskydende varme.

HIIT adidas: fuld knald på intensiteten!

HIIT med kredsløbs- eller styrketræning? Du vælger selv din kombination sammen med de effektive korte træningsintervaller. Masser af shorts, tights, toppe og T-shirts er klar til at klæde dig på til udfordringerne. Varm godt op i tøjet, og brug kroppen alene med squats og armbøjninger eller noget helt tredje, eller nyd pasformerne til HIIT med vægt- og styrketræning kombineret. Det hele kan gøres med bæredygtighed som den miljøvenlige base med Primegreen med genanvendt polyester som mulighed, hvor emissioner og ressourceforbruget reduceres for klodens ve og vel. Høj intensitet i dine sæt. Tøj, sko og tilbehør holder til dine performances. Vores samarbejder med professionelle atleter inden for alt fra boksning til gymnastik og meget andet sikrer at produkterne er afprøvet til det yderste, samt uvurderlig viden, der indarbejdes i kollektionerne. HIIT er lige på og hårdt. Hos adidas er vi ved din side under træningen, så du kan opbygge muskler, blive eksplosiv og hurtig eller tabe dig. Virkningen er til at få øje på i den rette form og det rette outfit!