alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Bodysuits

 
[13]

Fortidens skelsættende dele bragt til live med højteknologiske adidas bodysuits

Genopliv 80’ernes uundværlige tøjstil med en fleksibel og åndbar bodysuit fra adidas. Noget tøj er så definerende, at vi sætter en ære i at lade fortiden trænge ind i nutiden. Dog ved at tilføje en fængende og harmonisk symfoni af moderne teknologier såsom svedtransporterende og afkølende stof, der tillader dig at skrue op for tempoet i din træning eller hverdag uden at skulle belemres med varmegener og fugtig hud. Den tætsiddende og slanke pasform omslutter sig din krop på optimal vis og giver dig tøj, der er skabt til bevægelse. Det sublime fit og strækbare stof af polyester, bomuld og elastan går i et med din krop uanset, hvilke livlige bevægelser du kaster dig over. Sømløse konstruktioner leverer nye mængder af komfort og fit til et travlt liv centreret om udfoldelse. Bevæg dig fra bybilledet til arbejdet til træningen med trendy og funktionelle adidas bodysuits, der hylder tidligere tiders legendariske modeller og lader dem genopstå i nye forbedrede udgaver.

Bodysuits der frit spillerum for kreativitet og anvendelsesmuligheder

En sporty ærmeløs bodysuit til intense stræk på yogamåtten eller tunge vægtløft, der trimmer kroppens muskler og øger følelsen af velvære. En strømlinet adidas bodysuit med lækre trendy detaljer som kædestrik og bryderryg kombineret med et par jeans eller en nederdel. Nu er du klar til at indtage byens gader med en ny portion selvtillid, der uden tvivl vil tiltrække store mængder af opmærksomhed din vej. Et urbant streetlook med en bodysuit og et par overalls kombineret i et og samme stykke tøj. I denne type bodysuit er det fristende at finde en anden af 80’ernes uundværlige items frem fra gemmerne: Det klassiske skateboard. Vi giver dig en stribe variationsmuligheder. I sidste ende er det dig, der sætter rammerne. Leg med udtrykket, og giv kreativiteten frit spil med adidas bodysuits i 3-Stripes og Trefoil.