alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Håndklæder og badekåber

 
[10]
Svømning Sort Cotton badekåbeSvømning Sort Cotton badekåbe

Cotton badekåbe

Svømning

Håndklæder og badekåber svøber kroppen i ren velvære

Tøj og sko tager ofte det store fokus, når der shoppes. Accessories må man dog ikke glemme, da det er tilbehør med masser af funktionalitet. Håndklæder og badekåber er på linje med undertøj – af den slags tilbehør, som hører sammen med den daglige hygiejne. Hvor der dyrkes sport, bades der også. Sved skal vaskes af og kroppen skal tørres. Derfor er håndklæder og badekåber altid essentielt tilbehør i sportstasken. Eller i rejsetasken, eller derhjemme i toiletskabet, for du kan selvfølgelig få glæde af begge dele til både hverdag og sport og på ferier. Ungerne kan ikke undvære deres yndlingshåndklæder og badekåber fra adidas med det trendy logo, der signalerer sportiness, mode og kvalitet. Professionelle atleter kan heller ikke undvære de bløde accessories, når det går løs til stævner og konkurrencer. Mor og far skal selvfølgelig også have tørret kroppen hver morgen efter et bad. Alle har både brug for og glæde af håndklæder og badekåber i det daglige.

Tør og komfortabel efter et bad

Svømmere, fodboldspillere, tennisspillere, fitnessudøvere og alle andre sportsfolk kender til følelsen af en svedig og udmattet krop. Så snart pulsen har lagt sig og du har strakt ud i kroppen, så er prikken over i’et et dejligt bad. Når først du har tørret dig med et af de bløde håndklæder i 100 % bomuld, kan du trække i en lige så blød badekåbe. adidas samarbejder om Better Cotton-initiativet, der forbedrer den globale bomuldsdyrkning, så du kan smyge dig ind i de naturlige materialer med omtanke for miljøet. Håndklæder og badekåber til hverdag og sport. Samt mere til. Tag tilbehøret med på spaophold eller på en udenlandsferie, så kroppen kan bevare komforten, når du kommer op af boblebadet eller poolen. Iført en badekåbe kan du sågar sidde og nyde morgenen på behagelig vis, inden du trækker i tøjet.