alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Pullovere og bluse

 
[582]
Pris
139 kr. - 2.608 kr.
1392608
1 / 13

Teknologiske fremskridt kombineret i en række pullovere fra adidas

Blødt bomuld, der smyger sig om din krop og efterlader dig med en følelse af komfort. Alt det mens vi bakker op om den globale bomuldsdyrkning via Better Cotton-initiativet. Fleece og isoli er din garant for varme på kølige dage, mens strækbar Primeknit er den sømløse teknologi, der går i et med din krops bevægelser. Nu kan du yde dit maksimale, når det igen er tid til at få sved på panden. Tag hånd om din ventilering, og lad huden ånde med innovativ Body Mapping-design. Svedtransporterende stof i letvægt reducerer gener og giver dig pullovere, der aldrig tynger. Nyeste teknologier kombineret i et væld af modeller, der baner vej til din garderobe.

Forny garderoben med en stribe uundværlige pullovere

Intet slår en pullover. Mulighederne for variation gør den til en af garderobens uundværlige dele. Kombiner din bluse med et par simple jeans eller leg med udtrykket, når du blander og kombinerer med træningsbukser, nederdele eller leggings. Komplimenter din personlighed med en sporty adidas cropped hættetrøje i exceptionelle farver. Omfavn det klassiske look med detaljer som 3-Stripes langs ærmerne og Trefoil logo på brystet. Kast dig over et væld af grafiske designs, og understøt dit rå streetlook. Livet er en gave. Hold dig ikke tilbage uanset, hvad der kommer din vej.

Skru op for aktivitetsniveauet og stå distancen

Bliv klar til hverdagen, og stå distancen, når dagens aktive udfoldelser står for døren. Træk en hættetrøje-pullover over hovedet, snør løbeskoene og begiv dig afsted på dagens tur i grønne omgivelser. Find vej til træningscentret, og nyd en bluse i stretch, der giver fri bevægelighed både under og efter træningen. Justerbare hætter beskytter hovedbunden, når mindre byger passerer. Store kængurulommer gør det uimodståeligt at lune hænderne. Overgiv dig til de detaljeorienterede pullovere fra adidas.