alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Guldure

 
[3]

Guldure er elegance par excellence

De er ofte forbundet med bling-bling og eksklusiv udstråling. Guldure er dog noget, som du også kan pryde dit look med. Hos adidas giver vi det ædle metal et sporty tvist, så du kan matche accessories med resten af dit sportsoutfit. Rappere og hiphoppere har lagt stilen for guldure og du kan udsmykke dit håndled med items som dine idoler bærer. Fedt streetwear fra adidas, et par lækre sneakers, altsammen toppet med guldure. De flotte skinnende designs holder styr på tiden, så du kan teste din personlige performance. Du får ikke kun guldure til kombination med jakkesæt og kjoler, men armbåndsure med tekniske spidsfindigheder. Der holder øje med tiden som hovedfokus, men som også kan lyse, tælle som stopur eller klare dykkerture ned til 100 meter. Det er rendyrket funktionalisme kombineret med kvalitetsmaterialer og sportsudstråling.

Guldure: dit statement tilbehør med wow-faktor

Guldure til din unikke stil. Ikke to ure er ens og du kan med dit yndlingsdesign sætte præg på helheden. Vælg et rustikt og råt design for masser af synlighed – både for dig selv og andre. Eller kør den afdæmpede stil med blødere linjer og slanke urremme. Rundt, firkantet, ovalt eller en hel fjerde form. Du vælger selv dine guldure, så du har noget at skifte med. Digitalt eller analogt, det er helt op til dig. Vil du vise hele guldbarren på håndleddet, så gå all in med guldfarver på både skive og remme. Eller nedton stylingen med sort som basisfarve og enkelte gulddetaljer, der sirligt viser klassen. Tiden går og klokken slår. Med guldure ved din side bliver det hele bare lidt skønnere at se på. Du vil tjekke minutterne og kaste blikket på skiven ofte, så dine hverdagsrutiner og uforudsete sportsperformances holdes i skak. Guld er sagen, når der skal stil over tingene, så pimp dit look med den smukkeste farve.