alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Gule toppe

 
[5]
Kvinder Originals Gul CroptopKvinder Originals Gul Croptop

Croptop

Kvinder Originals

Gule toppe og T-shirts til din livsstil

Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på der har ligget omtanke og udvikling bag både pasform, materiale og udformning, når du vælger en adidas top eller en af de praktiske, ærmeløse T-shirts. De er designet så de understøtter dig, i din aktivitet, på bedst mulige vis. Enten ved at være løse, eller ved at sidde tæt og stadig være både strækbare og åndbare. Du finder også både toppe og T-shirts i forskellige nuancer, der kan passe til de fleste.

Gule toppe og ærmeløse T-shirts kan give lidt ekstra

Vores gule toppe, og ærmeløse T-shirts, giver god komfort og sikrer at du har din fulde bevægelsesfrihed under enhver form for aktivet. Samtidigt kan du være sikker på at blive set, ikke mindst i de modeller der inkluderer reflekser hele vejen rundt. Dette gør dem også perfekte til den tidlige morgenløbetur eller den sene aftenløbetur, hvor du uden at skulle tænke yderligere over det, har øget din synbarhed og dermed sikkerhed. Der er vel næppe nogen bedre sikkerhed end den man ikke skal tænke over, så glemmer man den ikke i forbifarten.

Kan sætte prikken over i’et

Med en gul top kan du hurtigt lige kaste lidt mere spræl i et måske ellers mere mørkt, eller beskedent sæt bukser, shorts eller en nederdel. Kombineret med en T-shirt kan de også bruges til næsten enhver lejlighed, til lige at pifte et look lidt op. Står den på en hurtig kamp efter jobbet, så kan en gul top være en nem og hurtig måde at identificere spillere på et hold på, samtidig med at de aldrig kræver meget plads i et skab eller en taske. Med en top eller ærmeløs T-shirt har du også et sikkert valg til når du lige giver træningen det ekstra, og har brug for at din krop på bedste vis kan slippe af med varmen.