alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Gult tøj

 
[177]
1 / 4
Side:af 4

Gult tøj: farven der vækker positiv opsigt

Du har måske svært ved at vælge på den altomfattende farvepalet. Men gul springer alligevel i øjnene. Farven har så meget gennemslagskraft, at den giver dit look en ekstra dimension. Gult tøj som fantøj eller landsholdstøj. Mange professionelle hold har gjort farven populær og du kan hoppe med på tendensen. Hos adidas blander vi lige den gule nuance, som du synes bedst om. Til den lyse eller mørke side. Eller et sted i mellem. Gult tøj har mange udtryk og med adidas-logoet på er der også garanti for funktionaliteten. Gult fra top til tå, eller blot som en enkelt markør på dit outfit. Du vælger selv blandt gult tøj, der får dig sportsklar med manér. Det er en ren fornøjelse at være aktiv. Ikke mindst takket være AEROREADY-teknologien, der holder kroppen tør, så du kan give dig fuldt ud til alle dine yndlingsaktiviteter.

Gult tøj – hurtig som lynets farve

Lynhurtige gule bukser giver dine ben de optimale betingelser. Tætsiddende pasformer med kompression holder musklerne på plads og forkorter restitutionstiden. Specialudviklede materialesammensætninger følger dine bens bevægelser til punkt og prikke. Det samme gælder for trøjer og overtøj. Gult tøj har både en højaktuel farve samt masser af forfinet funktionalitet. Badetøj, vintertøj eller hvilket som helst sportstøj i farven gul. Som en ekstra bonus får du glæde af genanvendte materialer. Der sørger for at reducere emissioner og resurser. Gult tøj fra adidas er så meget mere, end blot farven gul. Fra første træningspas vil du mærke motivationen og glæde dig over detaljerne. En hættetrøje med ekstra øre-varme, en løbejakke med reflekterende logo, en vinterjakke med snekrave eller træningsbukser med mesh-indsatser. Komforten er lige i skabet og går op i en højere enhed med farven gul, fuld funktionalitet og beskyttelse. En ægte vinderfarve holder pacen oppe i et komplet træningslook.